Z takimi błędami to nie nadaje się na testy Beta, co najwyżej wczesne Alfla.
Mu-Trex Sezon 12 EXP 50 Reset
Tak Byl wczoraj problem ze skilami
Ale IGCN dzis wydali fixa juz wszystko dziala poprawie.
Co do CIebie
Motasina
To moge tylko powiedziec.
Jestem tylko GM-em
Staram sie pomagac jak tylko potrafie.
Moj Angielski wiem ze jest zly ( Czytaj Nigdy nie uczylem sie tego jezyka tylko ruskiego )
Na serwerze sa gracze ktorzy chwala moja prace oraz zaangazowanie.
A takich jak ty placzkow nie potrzebuje.
A tak apropo a reklame w innej publikacje powinienes dostac reporta, bo w taki sposob dzialaja tylko chamy.
Serdecznie Pozdrawiam
Mu-Trex Team
Z takimi błędami to nie nadaje się na testy Beta, co najwyżej wczesne Alfla.
To byl jedno dniowy problem ale zostal rozwiazany.
Tak Byl wczoraj problem ze skilami Ale IGCN dzis wydali fixa juz wszystko dziala poprawie. Co do CIebie Motasina To moge tylko powiedziec. Jestem tylko GM-em Staram sie pomagac jak tylko potrafie. Moj Angielski wiem ze jest zly ( Czytaj Nigdy nie uczylem sie tego jezyka tylko ruskiego ) Na serwerze sa gracze ktorzy chwala moja prace oraz zaangazowanie. A takich jak ty placzkow nie potrzebuje. A tak apropo a reklame w innej publikacje powinienes dostac reporta, bo w taki sposob dzialaja tylko chamy. Serdecznie Pozdrawiam Mu-Trex Team
"Na serwerze sa gracze ktorzy chwala moja prace oraz zaangazowanie."
Wszystkich dziesięciu?
Jeśli chcesz to zgłoś zażalenie o post z publikacją innego serwera. Jeśli zostanie usunięty to moderator forum przyczyni się do agonii wielu niewinnych istnień, którzy spróbują wejść na serwer. Weźcie się w garść, zaangażujcie chociaż kogoś, kto zna choć trochę angielski, poprawcie forum, naprawcie bugi i otwórzcie server pod inną nazwą. Chcesz tu wszystkim mydlić oczy to proszę bardzo, ale bądź szczery chociaż sam ze sobą. Ten serwer to porażka a wy nie umiecie tego ogarnąć. Do momentu, w którym nad tym projektem nie będą pracować osoby, które mają pojęcie o czymkolwiek, a nie ludzie z przypadku, nie będzie dobrze. Forum jest w dramatycznym stanie. Jest brzydkie i trudno nawet się domyślać co Ty tam dukasz po angielsku. Na stronie są odnośniki, które nie działają (jak np. to video po prawej stronie). Są serwery do tej gry, które stoją już po 7 i więcej lat. Ludzie którzy pracują nad takimi projektami spędzali miesiące sprawdzając, testując i naprawiając, zanim chociaż napisali zapowiedź bety. A tu? Kolejna amatorszczyzna i to mierna na dodatek. Nie warto sobie zawracać głowy. To jest moja ostatnia wypowiedź na temat tego dziadostwa. Derp sobie "ulubował" ten ten temat, a ja w całej mojej sympatii do niego zwyczajnie nie chcę go już wkurzać
Motasina
1 Strona
Kilka dni temu zainstalowalem tego templata, ale z braku czasu na wszystko ja po za serwerem mam jeszcze prace.
2 Forum.
Zrobilem jakies random forum na szybko powiewaz jak pojawialem sie na serwie tysiac pytan itd.. wiec odsylalem ich na forum lub support, lepiej jest tak razwiazywac problemy.
3. Bugi
Pisze o nich otwarto nie chowam gdzie po bokach ze o serwer jest bez bugow itd. Ja z wlascicielem za duzo nie mozemy tutaj zrobic.
Dopiero 2 dni temu byl pierwszy patch z IGCN, wiem ze wlasciciel troche sie pospieszyl z tym sezonem 12.
Odnosnie bledow czy to w jezyku Polskim czy Angielskim, nigdy nie bylem poeta
Tak wiem ze na serwie jest malo osob ale naprawde daja motywacje i pomagaja jak moga i to jest wlasnie fajna motywacja
Serwer, strona, forum, moze nie jest idealne moze jest zle ale kazde nasze zmiany powoli ida w dobrym kierunku.
Bugi problemy, Webzen czyli developer tej gry nawet oni maja bledy, bugi oraz tez wiele problemow.
A kto chce naprawde liznac troche s12 mozna sie spokojnie pobawic, nawet z tymi bugami ktore sa i pisze o nich jasno.
Takze Prosze nie oczarniaj tego serwera bo jeszcze nie wszystko jest stracone.
Pamietaj tez prosze ze Warszawy nie odbudowany odrazu
Jak i wlasciciel jak i ja pracuje naprawde w roznych godzinach i czasami mijamy sie w sensie on pojawia sie na komunikatorze czy serwerze a ja wtedy ide do pracy.
Mysle ze to by bylo na tyle, i nie uzywam Polskich czcionek a wiec wybacz.
I niech to pozostanie podsumowaniem sytuacji na serwerze. Amen.
3. Bugi
Pisze o nich otwarto nie chowam gdzie po bokach ze o serwer jest bez bugow itd. Ja z wlascicielem za duzo nie mozemy tutaj zrobic.
I niech to pozostanie podsumowaniem sytuacji na serwerze. Amen. 3. Bugi Pisze o nich otwarto nie chowam gdzie po bokach ze o serwer jest bez bugow itd. Ja z wlascicielem za duzo nie mozemy tutaj zrobic.
Co masz na mysli
Nie ma serwera bez bugow Zapamietaj to
Powiedz mi po co bawić się w stawianie serwera mu online skoro nie jesteście w stanie załatać żadnego buga we własnym zakresie. Jeżeli nie posiadacie wiedzy i/lub czasu na projekt to po prostu go nie róbcie. Ewentualnie dopracujcie go i dopiero wtedy udostępnijcie ludziom do grania bo robienie serwera na jedno kopyto nigdy nikomu nie wyszło na dobre.
Nawet nie odpaliłem waszej strony, ale wystarczyły mi twoje posty i wyjaśnienia, aby zauważyć że jest to projekt bez żadnego sensu (0 zacięcia, 0 wiedzy z waszej strony i brak dążenia do polepszenia serwera-jakieś patche od wydawcy czy kto to tam jest się nie liczą bo w tym nie ma prawie w ogóle waszego udziału) i szybko padnie, nie istenieje coś takiego jak w pełni autonomiczny serwer Mu online (czy też innej gry/programu), który będzie zarabiał na siebie i administrację pieniądze(nie powiecie mi chyba, że nie chodzi o to).
Wejdz na serwer dopiero ocen.
Powiem mi Czarodzieju co my mozemy skoro 24 Lutego br. wyszla pierwsza beta s12 przez igcn.
Po jest oplacony IGCN na rok czasu i nie uzywamy jakis pseudo plikow ala orginalinych/
IGCN Powiedzialo jasno to jest BETA serwer nie za bardzo nadaje sie do LIVE ale jak ktos chce udostepnic taka wersje nie widza problemu.
Server to nie jest jedyny dochod. Wiec o przyszlosc serwera raczej bym sie nie martwil.
Wejdz pograj pogadaj z ludzmi nawet z polakami wtedy oceniaj.
Ja jestem pare lat za granicami kraju, wspolwlascicle tak samo my to robimy dla funny nie chcemy niewiadomo czego zarabiac.
A tak dla ciebie ten server w ciagu kilku dni zarobil okolo 80 USD bo ludzie czekali na season 12 i szczerze w xshop nie ma niewiadomo czego.
Poprostu wspieraja nas i to nie chodzi o kase ale o chec pomocy a nie tyrania jak niestety robia to polacy tzw. Eksperci bez wejscia na serwer.
Z samego votowania + BC CC itd.. masz wcoin, za godzine gry masz 100 GP
TO NIE JEST SERVER P2W
Pozdrawiam Mu-Trex
Zapraszam na serwer coraz wiecej jest rodakow w grze
Pozdrawiam Mu-Trex
Mu-Trex Season 12 Reset Serwer
Zapraszam was wszystkich na nowy serwer Mu-Trex Reset Serwer
Serwer aktualnie jest wciąż w fazie beta.
Ale jeżeli zaczniesz grac teraz to nie będzie żadnego reseta postaci itd.
Serwer Info
Exp - x50
Drop - 50%
Max staty - 65k
Max RR - 70
Po Resecie zostają staty
Jak wiecie w sezonie 12 doszło pełno nowych rzeczy których ciężko jest wszystko wymienić.
Nowe sety Blood Angel
Nowe Bronie Blood Anger jak i nowe bronie AA Blood Angel,
Nowe Skille
Nowa mapa Ferea
Duzo nowości
Event Info
Devias 4 Kundun, Meduza, Lord Silvester Spawn o rożnych godzinach.
Duzo nowych evnetow oraz mobów
Drop
Ruud - Dropia z Bossow
GP-Wcoin - Dropia z Eventow DC/CC/IG/ itd..
Komendy
/reset
/post
/gpost
Nasz serwer jest wciąż w fazie BETA
IGCN bardzo powoli pracuje na kolejnymi updatami
Na serwerze są tez bugi niestety ale jak to mówią coś za coś.
Ale naprawdę można się śmiało fajnie bawić.
Bugi ważne
ELF - Bug znikajaca bron
BM - Nie możne używać Skill-a za Ruud
Event inventory - Nie można używać
Inne wazne informacje
</p>
</p>
Jeżeli wam to nie przeszkadza Serdecznie Zapraszam na Serwer
Troche screenow
Nowe Bronie
Nowe Quivery
Nowy Ewent Labirynt