2:1 Chorwacja vs Brazylia
albo 1:0 (Siak czy tak Chorwacja +1)
Z gwiazd się nie buduje zespołu, potrzeba serca do gry. Chorwacja pokazała potrafi grać defensywnie.
2:1 Chorwacja vs Brazylia
albo 1:0 (Siak czy tak Chorwacja +1)
Z gwiazd się nie buduje zespołu, potrzeba serca do gry. Chorwacja pokazała potrafi grać defensywnie.
Brazylia 1 - 0 Chorwacja
Brazylia 1 - 1 Chorwacja
Tak czy inaczej sądzę że będzie REMIS
Brazylia 2-0 Chorwacja
Brazylia 2 : 1 Chorwacja
@Deimond,
Czego nie rozumiesz w zabawie, że musisz podać dwa wyniki? Z tego co wiem Flash zasponsoruję swoje GW2. Jeśli chodzi o Nas na pewno będą jakieś gry steamowskie : )
Chorwacja 2:2 Brazylia
Brazylia-Chorwacja 3:0 dla Brazylii
Tak ten kto wygra dostanie używane GW2 na 100%, jak zechce to za 3 zł pocztą polską wyślę pudełko z grą, płytą i kodem.
Brazylia 3:1 Chorwacja
#Mała zmiana zasad: głosy ważne liczymy tylko do czasu rozpoczęcia pierwszego spotkania danego dnia, a nie tak jak wcześniej do rozpoczęcia spotkania, które typujemy. Zmiana wynika z konieczności przeniesienia przeze mnie wyników do zewnętrznego źródła, aby zapobiec edycji postów już po meczu i oszustwom z nich wynikających. Jako, że niektóre spotkania będą się odbywać późno w nocy, to nie jestem w stanie zagwarantować, że będę do dyspozycji dokładnie przed każdym z nich.
Jutro w związku z tym zamkniemy głosowanie już o 18, ale o rozpoczęciu nowej typerskiej kolejki poinformuję dziś tuż po 22:00.
Brazylia 3 - 2 Chorwacja
Bra-Chor
1:0
@Deimond,Czego nie rozumiesz w zabawie, że musisz podać dwa wyniki? Z tego co wiem Flash zasponsoruję swoje GW2. Jeśli chodzi o Nas na pewno będą jakieś gry steamowskie : )Chorwacja 2:2 Brazylia
Mój wynik pierwszy jak najbardziej (jednak ten drugi idzie, że sercem jestem za Chorwacją - siak czy nie trafię 2:1 - to będę szczęśliwy, jak nawet Chorwacja wygra 1:0 - wiem to gry to się nie liczy - Jednak chce aby Chorwacja wygrała).
Brazylia 1:0 Chorwacja
Wyniki dzisiejszych spotkań:
Brazylia 3 : 1 Chorwacja
Dotychczasowa sytuacja punktowa:
1. Avitus - 22. Witu - 23. Qintaro - 24. Fleshpound - 25. ProGmR - 26. PlainLazy - 17. LumoSSS - 18. Ksarou - 19. Gothur - 110. Shemoz - 111. Misiael - 112. NorthenStar - 113. byczsek - 114. karoru - 115. Turson9627 - 116. Sector - 117. nesquik - 118. Quaku1986 - 119. DeimonD - 120. grzonas - 121. Furysong - 122. RayXX - 123. FlashGordon - 124. Mefisto - 125. Madirus - 126. Nedezerak - 127. Dix - 028. aMorty - 029. AdiNpl - 030. Salek - 0
Dzisiejsze spotkania:
Meksyk - Kamerun
Hiszpania - Holandia
Chile - Australia
Głosujemy do 17:59 czasu polskiego.
moje typy:
meksyk - kamerun, 0:1
hiszpania - holandia, 3:0
chile - australia, 4:0
Meksyk 1:0 Kamerun
Hiszpania 2:1 Holandia
Chile 1:1 Australia