Muzyka jaką lubicie

A to i ja coś napisze :) , muzyka to zależy od dnia , pory roku itd , juz tak mam a na chwile obecna , 1125 , Schizma , Drown my day , Guantanammo party program , Emmure.

U mnie obecnie twenty one pilots, emilie autumn, the pretty reckless, chvrches, a7x, nightwish, alt-J i czasem cage the elephant ^^

Megadeth, Slayer, Exodus, Metallica (stara), The Offspring, Bon Jovi (niektore utwory), Amon Amarth, Black Sabbath, Billy Talent, Judas Priest, Motorhead, Children of Bodom, Disturbed, Dragonforce (niektore utwory ), Hammerfall (niektore utwory)

Troche tego wymieniłem (ale nadal nie sa to wszystkie zespoly xD), ogólnie słucham muzyki Rockowej/Metalowej.

Ps. Sorry, że tak po przecinkach i przez to jest nie za bardzo przejrzyście, ale dużo tego wymieniłem i wymieniając każdy zespół od myślnika byłoby gorzej.

Eminem, Linkin Park, Nirvana, Metallica, System Of a Down, The Offspiring, Awolnation ( Sail ), Hurts, 2Pac, 2Chainz ( We own it ), Hollywood ( undead, we are ), Breaking Benjamin, Avici ( Wake me up ), Imagine Dragons, Guena Apes ( Open your eyes ), The Hooters, Rea garvey ( Wild love ), Red hot chilli papers, MGK ( invicible ), Pearl Jam i chyba tyle. Te w nawiasie to nazwy piosenek, które słucham z danego zespołu. Gatunku ustalonego nie mam, jeżeli wpadnie mi w ucho to po prostu słucham.

Cokolwiek mi wpadnie w ucho :)

Metal, alternative, rock, dużo tego, jednak nie przepadam za większością "popu", chociaż są wyjątki.

Gatunek : Dubstep, DnB i odmiany ;)

Zeds Dead

Rusko

Emalkay

Sail

Mt Eden

Borgore

Nero

Delta Heavy i duużo innych ;d

Ogólnie większość z UKF

Gatunek : RAP

Peja

Hemp Gru

Fabuła

Bezczel

Śliwa

MGK

Mac Miller

Eminem

Mam Na Imię Aleksander

O.S.T.R.

Paktofonika

Fokus

Rahim

Grubson

Buczer

I inni :)

drum and bass a dokladniej techstep i neurofunk.

ALL KIIND OF ROCK?METAL!!!!! no moze po za death itp

teraz katuje Ironsów znowu !!!! THE ALCHEMIST I EDUCATED FOOL!!! Magar poleca^^

Gatunek: Rock / Metal

Wykonawcy:

Iron Maiden

Metallica

Bring Me The Horizon

Sum 41

Gatunek Rock, Metal (wszystkie odmiany), punk, czasami Osty z anime

Wykonawcy:

Iron Maiden

zabili mi zółłwia

The Bill

Hunter

Ensiferum

Tyr

Power wolf

Kat & Roman Kostrzewski

Red Hot Chili pepers

System of a down

Alestorm

Korpiklaani

Apocaliptica

Nightwish

Profanacja

Dezerter

Rammstein

Children of bodom

Amon Amarth

Acid Drinkers

Arkona

Cradle of Flith

Sabaton

In Flames

Jelonek

i wiele innych

Wrzędzie metal i rock, calkiem sporo tego tutaj :P.

Ja słucham muzyki elektronicznej, najczesciej:

Dupstep

Drum and Bass

House

Wykonawcy:

Skrillex Deadmau5 Netsky Feedme SwedishHouseMafia Avici Nero Gemini SKisM

Nie pogardze równierz rockiem i metalem np

Linkin Park Sabaton Nightwish Pink Floyd Guns and Roses

Czasem jak chce odpoczac to slucham Reagge i xD K-Popu(W szczegolnosci Big Bang) i rozne utwory The Beatles

Lana del rey

Iron Maiden

Rammstein

Bonobo

Metallica

soundtrack z Painkiller'a ;p

Wszystko :] Metal, Wuby Duby, Rapsy, Klasyka. Teraz głównie A$AP Rocky , Kid Cudi, Martin Garrix, SOAD czasem, AC/DC, ScHoolboy Q, Zeus, Jay-Z... Tylko wymieniac :]

Nie czytałem postów więc sory jak coś się powtarza.

Z cięższych i pięknych polecam:

SOAD, polski deadth rap AJKS( gorąco polecam choć trochę inne klimaty), Drivy By(rapcore z mojego miasta). \AvangedSevenfold

Bulled for my Valentine, Korpiklaani, KORN, polski zespół M.O.R.O.N., Maximum the Hormone, Pantera, Saliva , Soil, Scars on Brodway,

Static X, Stone Sour,

Hip Hop, Stare Paktofoniki i Kaliber 44, mroczniejsze klimaty jak AJKS,Ozzy, Driveby, HK RUfijok, Metrowy, Grubson, Słoniu, Eripe,

http://www.lastfm.pl/user/prz3m3k84 - cała moja kolekcja.

Ganja mafia Gdy ujrzalem droge

Mam na imie aleksnader dom

DWIE PLYTY SA MEGA

Juicy J Still Trippy, We Trippy Mane <3

Big Sean

MGK (Machine Gun Kelly)

Wiz Khalifa ( Tylko to najbardziej mainstreamowe)

Tyga

Dope D.O.D

Mały offtop, na początku nie wiem dlaczego ludzie wrzucają tyle gatunków muzyki do jednego wora, i mowią na to techno ;/ -> http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_electronic_music_genres

Słucham prawie wszystkiego od Electro Industrialu po Goa Trance kończąc na Chiptunes, jedynie czego nie trawię to dubstepu i reszty mainstreamowego trashu.

Od trance'u po death core :)

Wysyłane z mojego GT540