Muzyka jaką lubicie

Wiesz Ja jestem tolerancyjny, ale uważam, że dzisiejsi nastolatkowie mają prane mózgi jakimiś 'bejbe bejbe o' czy 'ramamama' lejdi gaga. Według mnie to żadna sztuka zrobić piosenkę w 2 godziny w czym sam podkład w 10 minut. Przez co po ulicach chodzą plastiki albo buntownicy. Nawet będąc tolerancyjnym, poprzez swoja opinie można rozpętać 'dym'.

Znam paru dzisiejszych nastolatków i wcale nie maja spranych mózgów mają szacunek do starszych wartości itd tak jak za moich czasów byli różni ludzie tak jak i teraz, skończcie pier**lić na nowe pokolenia, co do artystów jakich wymieniłeś sam lubię posłuchać czasami muzyki popowej, uważam że Justin Bieber czy Lady grają przyzwoity pop teksty są różne, muzyka popowa ma być przyjemna melodyjna teksty przeważnie są o miłości choć nie tylko polecam przesłuchać całe płyty a nie jednego kawałka gatunki takie jak (Rap którego nie jetem fanem),Rock poruszają się po innych tematach wszystko zależy od człowieka jak czuje muzykę i czego oczekuje od niej a to czy jest lepsze czy gorsze to już kwestia gustu danego człowieka od, wychowywania to są rodzicie jeśli dziecko jest kochane i wspierane to artysta nie będzie bożkiem,pamiętam opinie ze starszego pokolenia że muzyka klasyczna to jest muzyka a reszta gatunków to chłam i narzekanie na młodzież. czasy mają różne odcienia kiedyś była inna sztuka teraz jest inna i to jest piękne bo mamy różne odcienie życia kocham lata 90 i swoje dzieciństwo ale nie czuje się lepszy czy gorszy od nikogo pozdro!;)

Patriotic rap eldoka na wolno.

Slipknot

Rammstein

Five Finger Death Punch

Disturbed
Avenged Sevenfold

Bullet For My Valentine

AC/DC

Metallica

Hunter

I inne :P

Ja lubię wszystko oprócz metalu, najczęściej słucham disco polo(mig, long junior, mejk) :D

J Pop

Rapsy

techniawy

dubstep

disco

czyli praktycznie wszystko :)

Polecam ten podkład do grania w mmosy :)

Ktoś zna tą muzykę z 29:20 minuty?

P!nk - Fucking Perfect

Jakis remix albo nightcore

Każdy pisze jakich lubi: wykonawców, jakie gatunki muzyki i jeżeli ktoś chce to ulubione utwory. Zaczynam

Gatunek: Rock, Metal (i odmiany)

Wykonawcy: AC/DC ("Highway to Hell"), Lennon ("Imagine"), Dragonforce ("Through the fire and flames"), Nightwish ("End of all hope"), Led Zeppelin ("Stairway to Heaven")

Wiszu - Słodko do mnie mów