Myszka + klawiatura

Holeless to badziewie, podobne do V-Tracka (albo nawet jego modyfikacja - Pixart), takiego sensora nalezy trzymać z dala od gier FPS :) Ta technologia po prostu pozwala Ci korzystać z myszki na każdej powierzchni - dobra do pracy w biurze.

Seria bloody to badziewie od x7 do trzepania kasy, przyciąga bajerami dając lichą jakość.

ta myszka g100s wygląda ciekawie ale ma tylko 4 przyciski :>, musze pomyśleć czy kosztem słuchawek wziąść lepszą mychę

Mysz badziewie, sluchawki szrot ladnie sie razem komponuje...

to doradź coś 180 zeta max już z dostawą słuchawki + myszka, ewentualnie sama myszka teraz mam słuchawki philips shp2500 i byłem do tej pory zadowolony, chciałbym słuchawki z mikrofonem

to doradź coś 180 zeta max już z dostawą słuchawki + myszka, ewentualnie sama myszka teraz mam słuchawki philips shp2500 i byłem do tej pory zadowolony, chciałbym słuchawki z mikrofonem

Żeby nie zakładać nowego tematu: Poszukuję zestawu lub odzielnie myszki i klawiatury do grania do kwoty 250 zł. Może mi ktoś doradzić?

acool jako ze autor sam jeszcze nie ukonczyl swojego tematu zrob nowy.

Swoja droga 250 za mysz, 250 za klawiature czy razem masz tyle (napisz to w temacie).

Ukryty, przecież ja (i nie tylko ja) Ci pisaliśmy, w sumie razem 5-6 propozycji dobrych myszek - i w zależności od swoich preferencji grip'a możesz sobie jedną z nich wybrać... a Ty tu ciągle "no to doradź coś" ;DDD

Myszke kupujesz jakąś zwykła 60-70 zł jak chcesz... a4tech z avago 3090 czy innymi wersjami tego sensora to całkiem dobra i wydajna opcja.

Jeżeli chodzi o dobra słuchawki z mikrofonem do 100 zł to już trochę bedzie kiepsko ;/

Ale... masz szczęście. Znalazłem prawdziwą perełkę praktycznie za bezcen: http://allegro.pl/sluchawki-steelseries-spectrum-5xb-xbox-pc-i5730182426.html

te słuchawki są na poziomie topowych słuchawek SS + mają b.dobrą jakość jeżeli chodzi o odtwarzanie muzyki... ALE

• mają króciutki kabelek dł. ok. 1 metra
  • jak w przypadku znacznej większości słuchawek SS, jeżeli chcesz wyciągnąć z nich 100% musisz mieć porządną kartę dzwiękową. Nie mówie tu o jakichś hiper extra, ale taka zwykła 'realtec HD' to badziewie.

Ja sam jestem użytkownikiem tych słuchawek od jakichś 3 lat i Cie mogę zapewnić o ich twałości i jakości wykonania/dźwięku. A za cenę 109 zł to prawie jak za darmo :).

OK słuchawki zamówione co do myszki otworzyłem swojego DA i naprawiłem 2 problemy z 3 :), został mi tylko scroll co nie przewija, ale to chyba normalny problem, że czasem siada jak na 6 lat to i tak długo wytrzymał, więc mychy na razie nie zmieniam wole dołożyć i kupić coć powżej 100. Dzięki i temat do zamknięcia.

ps miroll poszedł pw odnośnie karty dźwiękowej bo akurat teraz latam na realteku HD XD

Mam budżet 150zł zamierzam zakupić coś na alledrogo.

Obecnie jadę na Razer DeathAdder ma już sporo lat (6-7) i nie działa mu scroll i jeden boczny :>, jestem z niego nadal bardzo zadowolony bo na prawdę ta myszka wyklikała już swoje :)

266754_0_f.jpg

Klawe mam jakąś badziewną za 30zł spisywała się ok ale jak wiadomo klawiatury za tą kwotę nie należą do najwytrzymalszych i klawisze WSAD są już dosyć wytarte i zdezelowane :)

Szukam w pierwszej kolejności podobnej w budowie i wytrzymałości myszki + ewentualnie jak coś zostanie klawiatury, kwota to już maks ile mogę wydać (łącznie z wysyłką), mogą być jakieś zestawy.

Gram przeważnie w h&s, fpsy, moby, czasem jakieś mmo

ps. tylko kabel