Myszka uniwersalna do 200zł

Kolego patrz na poprzednie posty. Mówię o V2 >.>

Ale mówisz także o Kinzu, która w obydwu wersjach ma słabe sensory, dlatego ci odradzam, wiem co mówię :)

A Steelseries Sensei Raw ?

RAW odpada... bo to laser.A jego podkładka to szmaciak... więc kiepskie połączenie.P.S. Wiem co mówię mam u siebie na stanie QCK + 2 myszy laserowe.
A Steelseries Sensei Raw ?

Kolega chyba nie potrafi czytać.

Chyba najprawdopodobniej wezmę Kana V2 Black gdyż na ten moment nie widzę nic ciekawszego.

Ja tam używam deathaddera już dobre 4 lata i ani razu mnie nie zawiódł, dosłownie 0 problemów, specem od myszek to ja nie jestem, ale bezproblemowe 4 lata to chyba całkiem niezły wynik. Oczywiście wiem, że te wszystkie steelseries i razery są przereklamowane i sporo się płaci z samą markę, ale jak ktoś ma pieniądze i dużo używa to na prawdę jest warto.
Ale ogólnie rzecz biorąc to na forach tego typu otrzymasz więcej opinii zwykłych użytkowników, nie ekspertów, chociaż mogą się za takowych podawać :D. Najbezpieczniej byłoby zajrzeć na jakąś stronę/forum poświęcone myszkom do wszelkiego użytku.

Kana V2

W twoim wypadku nie jest złą opcją... jeszcze możesz na ofertę zowie zerknąć (AM, FK, EC1 eVo, EC2 eVo), kształty podobne.

Osoby leworęczne mają zdecydowanie gorzej w tej kwestii... dlatego często myszkę tak czy siak używają w prawej.

DEATHADDER 3,5 roku- zgon...nie powiem, stało się to nagle i do tego momentu dobrze chodziła teraz już razera nie kupisz takiego dobrego.

Ja nie wiem co wy za spece nikt nie wspomniał o Logitech z serii G. Przyciski pod wskazującym, dobry optyczny sensor, kolega ma i propsuje. Nie słyszałem jeszcze złej albo neutralnej opinii- każdy kto miał w łapie CHWALI :)

Witam.

Potrzebna mi jakaś myszka gamingowa, profil uniwersalny gdyż za młodu jako leworęczny myszkę trzymałem w lewej ręce i tak mi zostało a producenci głównie robią myszki dla praworęcznych.. Grunt by miała dobry sensor, dobrze chodziła na podkładce Steelseries QcK i nie rozwaliła się po tygodniu. Budżet? Do 200zł.