Na ile % kogoś lubisz?

Sorry że tak się w trące ale lubić czy nie lubić to raczej można powiedzieć dopiero jak się pozna kogoś w realu.

A prawdopodobnie zna się tu tylko kilka osób, które mogą coś powiedzieć. A siebie na wzajem to możemy co najwyżej ocenić po jakości postów. :huh: Przynajmniej tak mi się wydaje.

Zachowanie, stosunek do innych osób, charakter można odczytać ze sposobu, w jaki dana osoba pisze posty. To samo dotyczy książek, tekstów literackich i tym podobnych. Tylko w słowach zawarte są emocje i wszystko inne, co pobudza wyobraźnię. Nie musisz do tego spotkać autora książki, prawda? -Slod

Hmm jak do tego doszedłeś?

20%

fun

Hmm jak do tego doszedłeś?20%fun

Hmm, niby jestem tu nowy i w ogóle nie powinienem się tutaj udzielać, ale łośkowi dam 60% za nick, avatar i sposób pisania. Szczególnie za muczenie. :D Jak poznam go trochę lepiej, to zobaczymy co się da zrobić.

Za bardzo cię nie znam, ale mimo wszystko dam 70%. Przeczytałem wszystkie twoje posty i myślę, że tyle to rozsądna ilość.

Mac spoko koles ;D Zawsze jakies pomysły ma,mozna pogadac,nie pisze glupich postow.

Niestety nie znamy sie za bardzo . 90%

Ty za bardzo krejz0lujesh i troche pajacujesz, a wiadomo ''co za duzo to nie zdrowo'' tak czy inaczej dam ci 50% :]

Maz Dixii 80% bo lubie gości którzy nie dadzą sobie w kasze dmuchać

Brodacz 90% bo jesteś spoko i nieźle się uśmiałem podczas wspólnej gry w DDO xd

W drogę sobie nie wchodzimy, barwy te same, więc 75%, takie poprawne politycznie 3/4, więcej nie dam, bo zaraz powiedzą, że wazelina ;)

90%

Fajny moderator, pomagasz innym (w tym mi ;), i ogólnie spoko

80%

Pisze dość sensowne posty ;p.

Stara się pomagać innym.

90%

+Fajny typ

+Ciekawie się z nim gra

-Czasami zapomni odpisać :P

65%

+ Fajny

+ nie pisze byle czego ;]

+ nowy

- mało się udzielasz :D

Pewnie jesteś Narufanem, Slod ci coś już wypominał, więc skromne 30%..tak jak na maturze, żeby "zaliczyć". ;]

Kiepsko Cię znam. Jednak jeżeli oceniasz osoby wobec zainteresowań to dam 50%. Pamiętaj zawsze liczy się pierwsze wrażenie.

Jak powiedział Mubutu, poprzez same wiadomości na forum nie trudno oceniać ludzi. Sam zauważyłem, że w internecie często zachowuję się całkiem inaczej niż w realu.

Wracając do tematu: nie znam zbytnio, ale z moich obserwacji wynika że spoko gość...

75%

Ja ciebie też zbytnio nie znam, a więc muszę opierać się na znalezionych przeze mnie postach.

75%

Z całym szacunkiem mac dostaje 90 % ,a za co...

+ przede wszystkim stara się ożywić forum jak i stronę. Twoje prace i pomysły zawsze mi się podobały

+ miły, sympatyczny

+ dojrzały

- niestety nie miałem okazji z Tobą nigdy zagrać

Crracked 90%

+ za newsy, dotyczące mmo - bardzo trafne.

+ udzielanie się, na wszelaki temat.

Crracked nie znam cię za dobrze, nie gadaliśmy chyba nawet na sb ale wydajesz się spoko.... kurde ciężko ale nie zauważyłem żeby kiedykolwiek twój post mnie odrzucił więc... 70%. No dobra masz te 75% (bonus za to że jesteś bywalcem)

Edit: o wyprzedziłeś mnie.