Nadzieja RaiderZ, Old Excalibur

UP A gdzie w temacie zachęca ludzi do grania na privie bądź go reklamuje??

a czy ja napisałem, że on go reklamuje ? zachęca tak, ale czy w tym robi coś złego, że zachęca ludzi do grania ? napisałem, że nie odnosze się do jego osoby i osobiście nie mam nic do autora tematu, wręcz przeciwnie, jestem za tym aby na tym forum można było wypowiedzieć nazwe prywatnego serwera bez obawy przed warnem czy usunięciem tematu.

a czy ja napisałem, że on go reklamuje ? zachęca tak, ale czy w tym robi coś złego, że zachęca ludzi do grania ? napisałem, że nie odnosze się do jego osoby i osobiście nie mam nic do autora tematu, wręcz przeciwnie, jestem za tym aby na tym forum można było wypowiedzieć nazwe prywatnego serwera bez obawy przed warnem czy usunięciem tematu.

Generalnie się zgadzam, ale w momencie, gdy taki portal jest oficjalny i posiada jakiś kontakt z firmami, które wprowadzają gry na nasz rynek, to nie mogą postąpić inaczej. Tak było jeszcze kilka lat temu, gdy zacząłem się udzielać na forum, nie wiem jak jest teraz, ale gdy gra OFICJALNIE przestaje istnieć, to osobiście nie widzę nic co mogłoby przeszkadzać w reklamowaniu serwera, który udostępnia grę jaka już oficjalnie nie istnieje.

Ale dalej ktoś posiada do niej prawa. ; ) Gdyby je odsprzedał nie byłoby problemu. Smutne jest to, że gra trafiła w takie ręce bo jest naprawdę dobra i mimo braku większego rozwoju dalej ma swoich zwolenników i przynosi radość z gry. W necie jest dostępny silnik wraz z source code, więc istnieje możliwość reaktywacji jej właśnie na priv : )

Witamy

Gildia Excalibur z serwera EU powraca. Poszukamy osób do wspólnej gry. Każdy jest mile widziany o ile jest dojrzały mentalnie.

Posiadamy ts i wymagamy do go wspólnej gry.Każdy zainteresowany może szukać w grze: aDemon, Wilczek, SemiRukiya lub Northia albo po prostu wbić na TS ann.gw2.pl, gdzie przesiadujemy na kanale piątym. Wszelkie inne informacje znajdziecie na PW lub na TS.

1iiw.jpg