Nie wiesz jakiego builda wybrać? Napisz tutaj!

Znacie jakiś build przypominający Elemental Shamana z WoWa? Na razie znalazłem buildy typu "Witchcraft + Vitalism + Sorcery", jednak z tego co wyczytałem, to 'shaman' jest kiepski jeśli chodzi o levelowanie. Ma zbyt mały dmg i średnio nadaje się do grania solo. Najpierw chciałbym poznać mechanikę gry, grając solo, a dopiero później chodzić na PvP lub dungeony.

A dobra, to i ja się skuszę...Proszę o jakieś klasy używające miecza i magii albo skradania oraz jakieś klasy z profilem supportowym (buffy, debuffy, heale)..(Kształtuje wam się przyszły Crafter)EDIT: Chodzi mi o magię i skradanie oraz miecz i magię. Czyli np. Spellsinger, Shadowblade itp.

Polecę Ci Spellsingera grając nim możesz robić za supportheala, supporddmg i za dps również [z tym że spellsinger nie nosi broni białej, tylko kostury].

@Frexor:

Jeśli chcesz postać do gry solo, i ma to być mag to polecił bym Daggerspell, postać jest ciekawa i dosyć prosta nawet przy grze solo [to moja opinia], a co do shamana to nim też można grać solo, z tym że potrzeba troszkę więcej 'skilla'.

@Frexor:Jeśli chcesz postać do gry solo, i ma to być mag to polecił bym Daggerspell, postać jest ciekawa i dosyć prosta nawet przy grze solo [to moja opinia], a co do shamana to nim też można grać solo, z tym że potrzeba troszkę więcej 'skilla'.

Dzięki za propozycję, jednak wolałbym jakąś hybrydę heal/dps, heal/tank. Taki "czysty" mag średnio mi odpowiada. Zapewne po wbiciu max levela, skupie się na PvP i od czasu do czasu PvE. Ciężko mi cokolwiek zaproponować, co mogłoby mi się spodobać, ponieważ jeszcze tej gry nie odpaliłem i poznałem kilka klas czysto teoretycznie. Na razie z samego ustawienia skilli spodobały mi się: Argent, Oracle, Templar i kilka innych połączeń, które z tego co zrozumiałem po patchu 1.2 stały się słabe (np. necro). Chyba pogram chwilę Argentem i spróbuję dowiedzieć się czegoś więcej o grze.

Witam! Szukam jakiegoś bulidu dla klasy Executioner (shadowplay, battlerage, occultism).

Jakby ktoś znał jakiś nadający się i do PvP, i do PvE, i by go wysłał był bym bardzo wdzięczny. Głównie mi chodzi o PvP, ale nie chcę odstawać jeśli chodzi o PvE

Witam! Szukam jakiegoś bulidu dla klasy Executioner (shadowplay, battlerage, occultism). Jakby ktoś znał jakiś nadający się i do PvP, i do PvE, i by go wysłał był bym bardzo wdzięczny. Głównie mi chodzi o PvP, ale nie chcę odstawać jeśli chodzi o PvE

Spróbuj z tym http://arche-base.com/builds/10439-Executioner_Full_DPS_Burst_Damage#1.8.5/8z2jSbs1CUE

Zastanawiam się jak złożyć jakiegoś wojownika z dobrą obroną, może jakimś healem, nie ważne czy close czy long range, który nie musi się za wiele ruszać, dobry dmg byłby miłym dodatkiem.

http://arche-base.com/builds/10641-Kayemzee_Defiler_Build_PvP_SK23#5.2.3/25HZkg8pxl

http://arche-base.com/builds/3687-War_Cleric_Unstoppable_Juggernaut_PT_BR_EN_US#10.3.4/txE8zkgJAsv

http://arche-base.com/builds/8528-THE_TOMB_WARDEN#3.4.9/J7xgvUU1HZlU

http://arche-base.com/builds/2458-GUIDE_Fighter_SURVIVE_AND_KILL_PvP_PvE#1.8.3/83tg3Pa1JBag

Pewnie było już takie pytanie, ale nie wiem, jak dynamicznie się tu wszystko zmienia, dlatego zapytam:

W każdym mmo gram postacią typu krótki łuk + daggery (duży dps, w razie kłopotów ucieczka w cień), albo skrytobójca (chowa się w cień, zachodzi na plecy i zgarnia przeciwnika na combo). Da się zrobić coś takiego tutaj?

Primeval używa przede wszystkim łuku ale korzysta też z paru skilli melee. Możesz do tego używać 2h broni lub jednoręcznych. Daggery mogą dać buff do speeda więc myślę, że warto.

Jest jeszcze chyba klasa assasin, ale nie wiem jak się sprawdza. I nie wiem czy korzysta z łuku.

Pewnie było już takie pytanie, ale nie wiem, jak dynamicznie się tu wszystko zmienia, dlatego zapytam:W każdym mmo gram postacią typu krótki łuk + daggery (duży dps, w razie kłopotów ucieczka w cień), albo skrytobójca (chowa się w cień, zachodzi na plecy i zgarnia przeciwnika na combo). Da się zrobić coś takiego tutaj?

Raczej tak,pierwszą postacią którą grasz w archeage to może być outrider a drugą darkrunner

Dzięki :) Wczoraj pograłem trochę jakimś daggerspellem i wygląda fajnie. Ale rozumiem, że tutaj bez problemu można zmienić build postaci w każdej chwili, tak?

Dzięki Wczoraj pograłem trochę jakimś daggerspellem i wygląda fajnie. Ale rozumiem, że tutaj bez problemu można zmienić build postaci w każdej chwili, tak?

tak ale skile lvlujesz od 0 danego drzewka nowego(stare zostaja takie jakie sa)

tak ale skile lvlujesz od 0 danego drzewka nowego(stare zostaja takie jakie sa)

Nie od 0, po zmianie drzewka, zaczynamy je od 5 lvl.

Nie od 0, po zmianie drzewka, zaczynamy je od 5 lvl.

Niet, to jest w jakiś tam sposób skalowane. Kiedy zmieniam skille z 50tki na inny to mam 10lvl. Podobnie było kiedy powyżej 20 lvla zmieniałem w CBT.

Niet, to jest w jakiś tam sposób skalowane. Kiedy zmieniam skille z 50tki na inny to mam 10lvl. Podobnie było kiedy powyżej 20 lvla zmieniałem w CBT.

A może i tak, w każdym bądź razie nie zaczynasz od zera.

Po wbicu 10 lvl każde drzewko jest an 10 poziomie... zakładając, że expisz cały czas te same 3 to masz 3 na 50 lvl reszta na 10... wiec zmieniasz i masz 10... i znowu wbijasz 50... itd...

Pytanie banalne wystarczy do skill mastera się przejść i tam są napisane wszystkie aktualne lvl drzewek...

witam szukam jakis ogarniety build do mojego Blightera najlepiej na pvp bardzo prosze:)

Styl walki:

Build(pvp/pve): jedno i drugie

*Mix szkół: Evoker - Archery Sorcery Songcraft

*Na który poziom:Od 1 do 50 :)

Wzór:

Styl walki: Mag dps

Build(pvp/pve): to i to

*Mix szkół: Witchcraft , Auramancy, Sorcery lub Ocultyzm co leprze?

*Na który poziom: Max lvl

ma ktoś coś ciekawego dla hexblade? ;>