Nowi gracze - seria pytań

BDO jest inne niż to, w co do tej pory grałem. Niby coś tam zacząłem kumać, ale sądzę że sporo mi brakuje, żebym mógł stwierdzić, że załapałem sens. Czy ktoś poleci jakiś rzeczowy poradnik? To co udało mi się znaleźć na Youtube jest zazwyczaj chaotyczne i niezrozumiałe. Jeśli jednak komuś chciałoby się tu opisać co i jak, będę wdzięczny:)

Jest wiele rzeczy które można robić wszystko zależy od tego co lubisz i ile masz czasu na grę czy możesz zostawić komputer włączony itd najlepiej znaleźć gildię i pytać pytać i jeszcze raz pytać.

Jak jest tą lhan czy to jest dobra postać pytanie do osób co już grały mają 56 na niej czy tylko zrobić dla nagród
i wrócić do maina.

obecnie jeszcze nie jest znerfiona jak wszystkie inne postacie pod wzgledem cc ale to też nastąpi i pewnie doczekamy się kolejnej “wspanialej” postaci

Witam, a więc i ja dorzu ę od sb parę pytań, mianowicie:

1. Czy pety i udźwig są przypisane do konta, ponieważ po zrobieniu nowej postaci ma ona na starcie 4 pety włączone?
  2. Zauważyłem że umiejętności mogą być używane po przez kombinacje klawiszy, lub po przez umieszczenie je pod skrotami klawiszowymi, jak ja będę ich używał to jest mój wybór?! Czy część umiejętności TRZEBA używać po przez kombinacje klawiszy?!
  3. Czy można wyłączyć wyświetlanie nazw petów, lub zmienić ich ‘imiona’?
  1. Pety są na całe konto
  2. Tylko niektóre skille się przypisuje od 1 do 9, praktycznie kazdy skill to kombinacja/combo
  3. Nie można zmieniać imienia petow, chyba ze je breedujesz (wymieniasz 2 na 1 dla wyzszego tieru (choć jest to RNG))

Dzięki bardzo za pomoc, trochę się obawiam że nie ogarnę tych combosów, no cóż pogramy, zobaczymy. =)