Zapraszamy do polubienia nas na Facebooku:
https://www.facebook.com/silverforgeproject
Tutaj głównie będziemy podawać newsy ze świata gier i e-sportu
Klikając "Lubie to" dajesz nam szanse na większą reklamę w społeczności internetowej
Zapraszamy do polubienia nas na Facebooku:
https://www.facebook.com/silverforgeproject
Tutaj głównie będziemy podawać newsy ze świata gier i e-sportu
Klikając "Lubie to" dajesz nam szanse na większą reklamę w społeczności internetowej
Tak więc jest to już pewne. Administracja SilverForge wykonała czystki w administracji, chcemy poszerzyć ekipe i stworzyć już stabilną stałą grupe:
Kontakt: silverforgecontact@gmail.com
Potrzebujemy:
-Webmaster z wiedzą zaawansowaną (CSS 3/4, php, html, xhtml,mysql,javascript milewidziane c++, flash)
-Webmaster z wiedzą podstawową (html, php, xhtml)
-Videomaker (osoba od tworzenia/edycji filmików, częsta współpraca z redakcja)
-Rysownik/Projektant (projektowanie tapet, artów promocyjnych, projekty odzieżowe)
Dział redakcji
Postanowiliśmy już rekrutować ludzi do redakcji gdzie będziemy tworzyć artykuły, poradniki, wiadomości ze świata gier i e-sportu:
Dział Youtube:
-Tester gier (gameplay, recenzje, itp.)
-Redaktor (pisanie artykułów, przygotowanie tekstu do wiadomości co tygodniowych)
-Lektor (użyczanie głosu do wiadomości, do zrelacjonowania ważnych turnieji)
-Kierownik redakcji (nadzór prac, tworzenie nowych planów redakcji)
-Newsmen Facebooka/Twittera (upowszechnianie informacji nadanych przez redakcje)
-Tłumacze J.Angielskiego (przetłumaczenie artykułów poradników na polski/angielski)
Dział Reklamy:
-Promotor (konsultanci do spraw reklamy, szukanie partnerów, nawiązywanie współpracy z innymi grupami)
-Kierownik działu reklamy (nadzór prac, tworzenie planu reklamy SilverForge)
Dział Administracji:
-Menadżer Dywizji E-sportowych
-Kierownik do spraw Organizacji ( czyli asystent założyciela SF)
Dział TeamSpeak 3:
-Root Admin ( czyli admin techniczny)
-Admin ( tworzenie kanałów, nadawanie rang itp.)
Już padała decyzja co do dywizji rekreacyjnych. Poszukujemy graczy chętnych reprezentować nas w grach poniżej wymienionych:
-Neverwinter Online
-World Of Warcraft (Na Globalu i Prywatnych)
-Need For Speed World
-Starcraft II
-Diablo III
-Tera Online
-CS:GO
-Team Fortress 2
-Battlefield 3/4
-Fifa 13/14
-Smite
-Guildwars 2
-League Of Legends
Co do Ghost Recon Online chcielibyśmy żeby chętni wspierali grupe Polish Legion Gamers
Oczywiście nie wymagamy grania pod bandera SilverForge, także zapraszamy już założone grupy do współpracy z nami
Pozdrawiamy
SilverForge
P.S wiadomość od tajemniczego trolla "W pojutrze ma być ustalona data oficjalnego otwarcia SilverForge"
A więc...
Powstał nowy serwer Team Fortress 2. Mapy, ilość graczy, tryby gier są typowo pod turnieje (jest to serwer też do trenowania:D). Zapraszamy każdego chętnego!. Aktualnie na serwerze znajdują się boty, których trudność jest ustawiona na "leve: Asian" (hard).
Jak chcecie to można "wydzierżawić" serwer na pare godzin a nawet parenaście minut (lol) w celu potrenowania z waszą ekipą!
Adresik em... ... ... jaki to był... A! 176.115.80.31 ZAPRASZAMY. XD
Mam takie pytanie: do dywizji w SC2 przyjmujecie tylko graczy od określonej ligi (np. platyna albo wyżej), czy tych słabszych także przyjmujecie?
Raczej wszystkich.
Ja trochę nie rozumiem zamysłu tejże strony... Domyślam się, że chcecie zrobić jakieś 'forum'? co będzie łączyło wszystkie takie gry, czy jak...? Bo jeżeli tak to dla mnie pomysł totalnie bez sensu, każda gra np. lol ma swoje Polskie strony jak leagueoflegends.pl i kto jest zainteresowany lolem to wchodzi sobie tam itp. Czy to ma być podróba esl'a? Jeżeli tak to od tego jest esl... Nie wiem co chcecie zwojować tym, sorry za demotywacje ale taka jest prawda...
Chcemy stworzyć taką społeczność do której każdy by mógł dojść. Posiadamy swoje własne drużyny e-sportowe (coś na styl Navi, lub fnatic, wiesz o co mi chodzi...), własne forum na których każda zarejestrowana osoba może dyskutować na temat gier, e-sportu, sportu, żywienia a nawet teorii względności. Własny ts gdzie z grupką swoich znajomych grasz w co zechcesz... Chcemy też tworzyć swoje własne "campy", czyli obozy letnie albo i nawet kolonie związane z wojskowością, e-sportem, grami itp Czyli integracja świata wirtualnego z realnym. Chcemy pokazać, że internet nie jest zły a gry wcale nie niszczo umysłów i dzieciństwa, tylko (nie wszystkie) uczą kreatywności, klarownego myślenia pod presją. Wiesz o co mi chodzi ?
Czyli w uproszczeniu wszystko... i nic.
Już wiemy kiedy będzie oficjalne otwarcie naszego projektu. Nastąpi to 17 grudnia 2013, dokładnej godziny otwarcia nie wiemy, jednak dostaliśmy informacje o turniejach i konkursach.
I oczywiście rekrutacja
Potrzebujemy:
-Ludzi do działu Youtube
-Ludzi do działu reklamy
-Newsmenów
Pytania i składanie podań prosimy pisać na:
silverforgecontact@gmail.com
Pozdrawiamy Silver Forge
Przypominamy o możliwości zdobycia kanałów ts3 i o rekrutacji do dywizji team fortress 2
Witam
Chcielibyśmy was zaprosić na naszego Ts3, serwer zbudowany w zupełnie unikatowy sposób.
Nasz serwer Ts3 został stworzony w klimacie fantasy, został podzielony na 5 części w mieście Argentum, są to:
-Centrum (miejsce dla VIP, własne ikonki, duża ilość kanałów i sub kanałów)
-Północna część miasta (Posiada 20 kanałów do wynajmu, i domy gier NFS World, Ghost Recon Online, Tera Online, GuildWars 2)
-Zachodnia część miasta (Posiada 20 kanałów do wynajmui oraz domy gier World Of Thunder, World of Tanks, Counter Strike: All series)
-Wschodnia część miasta (Posiada 20 kanałów do wynajmu, domy gier Doty 2, Neverwinter Online, Team Fortress 2)
-Południowa część miasta (Posiada 20 kanałów do wynajmu, domy gier Fifa: All series, Battlefield: All series oraz League Of Legends)
-Tajemniczną Wieże Magów (Miejsce tajemnic, jednak śmiałkowie którzy zapragną odkryć to miejsce i przeżyją zostaną oni sowicie nagrodzeni)
Posiadamy Tawerne w której możemy pogadać z każdym, nawet z administracją SilverForge oraz graczami przeróżnych gier, tam właśnie są komnaty Boga zwanego Blizzard. Stworzył te miejsca po to by zwolennicy jego mogli grywać w HearthStone, Diablo III, World Of Warcraft, Starcraft, Warcraft.
Każdy z was może dostać taki kanał Oczywiście chcemy też zaproponować oferty:
Oferta dla Gildii/Klanów/Organizacji:
- Kanał VIP (duża ilość kanałów, własna ikona reprezentacyjna)
- Pomoc w rozwijaniu się (pomoc przy stronie, pomoc grafików, pomoc w organizacji e-sportowej)
- Automatyczne zaproszenie na zlot SilverForge na którym możesz poznać graczy i administracje Srebrnej Kuźni
- Możliwość dostania kont VIP na naszym forum
Oferta dla paczki osób (min.5 osó
- Posiadanie 5 kanałów(normalnie można tylko max 3)
Oczywiście obecnie posiadamy 512 slotów.
Serdecznie zapraszamy do nas na Teamspeak 3 176.115.80.31
I posiadamy dziewczyny na tsie. (to też się liczy:D)
Witam
Na obecną sprawę poszukujemy:
-Grafika który nie co by nadał piękno naszemu logu
-Grafika który zająłby się layoutem strony, forum
Jeżeli wyżej stanowiska nie opisują Ciebie a chciałbyś nam pomóc, pisz śmiało
Pozdrawiamy
SilverForge
Witamy, obecnie Projekt Silver Forge zostaje zawieszony na czas nieokreślony, powodem jest skończenie najważniejszych czynników naszej pracy. Będziemy mieli gotowe fundusze za niedługo więc ruszymy z rekrutacją w której będzie można zarabiać u nas. Prosimy o nie usuwanie tematu i cierpliwość, cieszymy się że tylu chętnych zostało z nami i dalej pomaga w projekcie.
Wkrótce się odezwiemy
Pozdrawiamy Silver Forge
Ogłoszenie Parafialne:
Potrzebujemy Grafika - Dokładnie ma nam pomóc w tworzeniu loga jak i wystroju strony(layout)
Prosimy o kontakt na email : silverforgecontact@gmail.com
Oferujemy prace w fajnej grupie jak i codzienne dawki komediowego humoru
Pozdrawiamy
Silver Forge
Powiadomienie od Administracji Silver Forge:
"Cieszymy się że tyle osób piszę do nas i chce nam pomóc, daje nam mnóstwo pomysłów i propozycji. Czytając wasze emaile jesteśmy zachwyceni że tylu ludzi wyczekuje nasz start, aż Protagusiowi łezka w oczku się kręci ale nadal nie ma żadnej żeńskiej fanki . Dziękujemy za wsparcie i za pomoc, dziękujemy również za cierpliwość jak i uznanie naszego tematu, jest to jedyne miejsce gdzie możemy napisać do was i mieć z wami kontakt. Dziękujemy raz jeszcze :***
Jak widać administracja podnieca się na na widok wysłanych przez was emailu, a ja żadnej nie dostałem
Osobiście byłem świadkiem co oni tam w piwnicy wyprawiają i widziałem, cuda nie cuda to ja nie wiem ale na pewno was zaskoczą.
Pozdrawiamy
Silver Forge
W związku z nadchodzącymi świętami administracja życzy wam wesołych świąt i udanego sylwestra.
Żebyście mogli doczekać się wiedźmina trójeczki,
by udało wam się pokonać rusków na docie 2,
aby wasz gold w WoWie wzróst o 200 %,
żeby wasz plecak był pełen granatów w BF4,
jak najwięcej skinów w LoLu,
oczywiście w innych grach oczywiście też życzymy sukcesów.
Mieliśmy nadzieje że zobaczymy administracje w czapeczkach mikołaja ale niestety nie stać nas na sesje fotograficzną
Pozdrawiamy administracje MMORPG.org.pl oraz wszystkich użytkowników tego forum,
Życzymy wszystkim wesołych świąt!
Silver Forge
@up
On przynajmniej coś robi społecznie pozytywnego.
Poszukujemy Webmastera do stworzenia struktury forum oraz strony:
Wymagania:
-Minimum 17 lat
-Znajomość HTML, CSS, PHP (JavaScript mile widziane)
-Aktywność
-Mile widziany pasjonat gier komputerowych
Oraz Grafika do pomocy w tworzeniu layotu strony oraz forum:
Wymagania:
-Minimum 17 lat
-Portfolio
-Aktywość
Oczywiście ciężką i kreatywną prace wynagrodzimy
Wszelkie pytania i podania piszemy na ten e mail:
Pozdrawiamy
Silver Forge
Ile płacicie? Grafikę na stronę mogę zrobić
Portfolio:
https://www.youtube.com/watch?v=3ICf9gz6KwU
Strona:
http://i.imgur.com/5235aUq.jpg
Art:
http://xaorus.digartfolio.pl/pscs61/32564
Grafika 3d/animacja.
https://www.youtube.com/watch?v=S9sG3dO8g_A&list=UUvXJn9KUYNjxRtiQYHN-HQQ (intro mojej roboty)
P.s Dostępny od 20 stycznia.
Witamy
Nadal poszukujemy Webmastera, wymogi te same:
-Minimum 17 lat
-Znajomość HTML, CSS, PHP (JavaScript mile widziane)
-Aktywność
Podania składać proszę na:
Pozdrawiamy
Silver Forge