@UPCo ma do tego ile produkują zasilacze ? Akurat Silnetium produkuje bardzo solidne zasilacze z certyfikatem 80+ bronze o bardzo małej awaryjności. Takie pisanie, że do pięt nie dorasta bo "OCZ produkuje kilka lat" jest śmieszne. Druga sprawa 500W pod 760 jest wystarczająco z zapasem, ew jeżeli zamierzasz rozbudowe to tak jak wyżej m1 550W / G1 600W.@Quaku3470 może nie kręci się jak procesory z literką "k", ale 4Ghz bez problemu można osiągnąć.@FlashGordonPoczytaj recenzje, wypróbuj, a ewentualnie potem możesz pierdzielić takie głupoty. To, że masz w budzie OCZ nie znaczy, że reszta jest " do d*py" -.-.
tak się składa że mam Silentium 600 w budzie, ale nie rozumiem stwierdzenia "po co się pchać w OCZ" skoro tak czytasz testy więc powinieneś wiedzieć że OCZ zbiera same dobre recenzje i jakościowo jest TIP TOP, rozwalają mnie teksty typu, odradzam ci bardzo dobry zasilacz a proponuje inny też dobry, rozumiem że 35 zł różnicy, ale i tak w moich oczach OCZ jest lepszą firmą z większym doświadczeniem w robieniu zasilaczy, aha i nie napisałem że do pięt nie dorasta zasilacz do zasilacza, tylko chodziło mi o renomę firmy
a co do tych 500w, tak bierzcie do 760 500w na pewno starczy ....... sam miałem 500 w cooler mastera, po podkręceniu grafiki i procka, podczas grania przez powiedzmy 4 godziny w gorący letni dzień ( dziwne ale nie mam klimy w pokoju) komputer nagminnie się wyłączał, więc NIE i jeszcze raz NIE do takiego zestawu nigdy bym nie wsadził 500 w, teraz mam 600 silentium i wszytko gra, oczywiście to mogła być wina zasilacza od CM, ale raz się sparzyłem więc 2 raz takiego samego błędu nie popełnię
ja tego nie wypisuję bo mam takie widzimisię, po prostu trzymałem składałem i sam testowałem niektóre z wymienionych tutaj rzeczy i mówię to ze swojego doświadczenia, a grafę mam dokładnie 760 MSI
po tym tekście rozpłakałem się : "Poczytaj recenzje, wypróbuj, a ewentualnie potem możesz pierdzielić takie głupoty. To, że masz w budzie OCZ nie znaczy, że reszta jest " do d*py" -.-."
i gdzie ja napisałem że Deus jest do "d*py" ?
zepnij poślady czasami chłopak