Ja przestałem grać, bo gra zjadała mi za dużo czasu (większość to zarabianie na patrona, oczywiście grałem na jednym koncie).... rano działka , wieczorem trade runy, działka, farma na hasli, a gdzie jeszcze czas na inne rzeczy ?, nawet nie myślałem, żeby ciułać golda na nowe sety :>, po prostu się zmęczyłem tym wszystkim.
Ci którzy, na początku się wybili i wykorzystali okazję mieli już tylko z górki (sprzedaż thunder tree, matsy po taniości, łodzie rybackie, ciągniki itp.) :).
AA to fajna gra, ale, żeby cieszyć się pełnią zabawy potrzeba na nią masę czasu, jak go nie masz to sobie daruj, albo płać
, bez parcia o zbieranie na patrona, z większym laborem jest o wiele przyjemniej, wiem bo 1 mieś sobie zabuliłem za $
@Magar poczekaj do walki o zamek czy innego podobnego tematu, jak przyjdzie ci się zmierzyć z jakąś płacącą gildią :), pve może być, ale jak ktoś się che liczyć w temacie pvp to może zapomnieć o jakiejkolwiek dominacji, ale co tam zarobi na patrona i się może pobawić w farmera ![:) :)]()