Oceń kawałek

9+/10 - czemu ludzie nie doceniaja takiej muzyki!? [chodzi mi tu o [wieksza]czesc forum - metal, metal, metal! reszta to gowno!]

Dubstep dubstepem, ale jakoś kawałki Skrillexa mnie nie przekonują, ale ten utwór jest wyjątkiem. 8/10

O.S.T.R. - To nie jest tak:

4/10

BartekxMasters zaraz tam gówno, po prostu komuś nie podchodzi kawałek i tyle. Ja osobiście kocham muzykę instrumentalną a

hip hop nie ma dla mnie duszy ( ot taki sobie bicik + tekst o tym jakie to życie jest do d*py, politycy kłamią a sąsiad to już w ogóle, ewentualnie gdy artysta już się wypalił, to zawsze pozostaje temat ostatniej imprezki) oczywiście istnieją wyjątki ale taka właśnie jest moja opinia i kropka. Muzyka elektroniczna, nie jestem jej fanem ale tez jej specjalnie nie unikam ale jak dla mnie jej miejsce znajduje się na drugim planie, zostawiając palmę pierwszeństwa prawdziwym instrumentom. Aha, muzyk który nie umie na niczym grać to kutas a nie muzyk.

cholera nigdy więcej nie włącze komputera po pijaku -_-

8+/10 : >

[<3]

nie było takie złe ale ten tekst jakoś do mnie nie przemawia 5+/10

czong czo czokirenge ui insen :) nie no serio, podoba mi się ten kawałek :)

9/10

Całkiem całkiem, można posłuchać. 8/10

A w tą tapetkę, co jest na filmiku, mógłbym się cały dzień gapić słuchając tej melodii...

fajna 7/10

6/10 jakoś nie trafia to do mnie ...

Dajcie jakiś dobry metal , bo potrzeba mi czegoś nowego ...

Nie przemawia do mnie, i strasznie wku*wiająco ten wokalista biega po scenie i drze sie do mikro :D 4/10

Nie chce mi się dawać mocnego metalu, wolę walnąć jakąś nutkę D'n'B <3

Może znacie z radia Eski, Hot Right Now:

plis nie zwracajcie uwagi na teledysk, bo to psuje cały efekt piosenki :)

Niestety, nie lubie takiej muzyki 1/10

11/10

Kiedyś ich słuchałem:) 8/10.

http://www.youtube.com/watch?v=IHZyWcV_oi8 :D

Co do kawałka 6/10

Ach, piosenka mojego dzieciństwa :D 7/10 ze względu na sentyment :)

@down dubstepu też zacząłem słuchać, ogólnie jak i muzyki elektronicznej, podoba mi się, ale jednak z D'n'B nie ma się co porównywać :)

Super *.* Widzę, że są jeszcze ludzie, którzy nie dali się w 100% opanować Dubstepowi i lubią posłuchać porządnego DnB. 10/10

a u mnie z innej mańki ; ]

Co wy wiecie o dobrej muzyce...

3/10

Macie <3

http://www.youtube.com/watch?v=TmqRiBMr_hs&feature=player_embedded

Ehh Gunsi magia świąt ,nic więcej 11/10

Ehh Gunsi magia świąt ,nic więcej 11/10

Hah, nie no kuffa, ale zbieg okoliczności, przed 2 godzinami przeglądając YT "odkryłem" ta piosenke xD 10/10

4/10

<3