Nie lubię zbytnio hip hopu ,no ale przyznam że ten kawałek jest całkiem spoko 7,5/10
Oceń kawałek
Wielbie ten kawalek. 9/10
Ahh, za młodu (że tak powiem) nasłuchałem się Cooper'a z tatą : ) 8/10
7/10
Wielbie tego kto wstawił tutaj Godsmack - I stand alone, dzieki niemu odkryłem boski zespół. DZIEKI!
9/10
zaczynam odpływać w coraz dziwniejsze rejony muzyki
Cudowna wokalistka miałem to szczęście i tego roku byłem na ich Koncercie 17 czerwca.
10/10
to ja dalej brnę
Cudowna wokalistka miałem to szczęście i tego roku byłem na ich Koncercie 17 czerwca.10/10 to ja dalej brnę
nie trawie tego śpiewu 5/10
8/10
http://www.youtube.com/watch?v=nFgVe8xTj8E
poryta piosenka, ale może właśnie ten surrealizm mi sie w niej podoba
ostrzeżenie:anime, gore, bezsensowny tekst( vinyl, vinyl, sex!),i duuuuża dawka agresji
6/10
PS. To anime RZĄDZI!
10/10 bez żadnych zastrzeżeń , moja ulubiona nuta od dziś!
4/10
3/10 Nie przepadam za taka muzyka. Bedac szcerym, to ja nawet nie wiem jaki to gatunek, ale mniejsza o to ; p.
9/10
Lubię takie brzmienia i ten styl :>
Gitarka na początku wymiata
4+/10 Nie moj styl. Jesli chodzi o cos bardziej alternywnego, to wole cos tego typu:
9/10 codziennie człowiek odkrywa coś nowego (ale przydałoby się więcej lasek na video)
7/10 - Nie lubię języka francuskiego w muzyce lub podobnego do tego języka, bo nie jestem pewien czy to francuski.
Video - Środa Czwartek (Kalwi&Remi Radio Edit)
Ehh... Nie wiem dla czego, ale od razu przy tym utworze przypomina mi się wiele wspomnień.
disco polo tfu tfu 1/10
@UP
Ostry kawałek i nawet mi się podoba ;D chociaż nie słucham takiego rodzaju muzyki.
A co wy na to? : D
8/10 fajnie się zaczyna i tworzy atmosfere
jak pierwszy raz usłyszałem ten kawałek to odtwarzałem go w kółko przez 3 godziny