Nie przepadam zbytnio za GD, i ta piosenka też nie zmieni mojego nastawienia do tego zespołu. (IMO ich jedyną porządną piosenką jest Basket Case) 4/10
Nie przepadam zbytnio za GD, i ta piosenka też nie zmieni mojego nastawienia do tego zespołu. (IMO ich jedyną porządną piosenką jest Basket Case) 4/10
7/10 w miare
Ta piosenka jakoś mnie do siebie ciągnie, może to będzie dziwne, ale daje 10/10
Rage Against The Machine - Guerrilla Radio
RATM Preferuje Wake Up, ale ten tez spoko. 9/10
Świeży kawałek DGE promujący nową płytę:
6+/10
nawet ciekawe 7/10
http://www.tvclip.biz/video/7J8E4uQC2xk/god-drunkyardsong.html
Jasna cholera ale ja się tego naszukałem spróbujcie jeszcze devil in the candyman store, też fajne
W ogóle nie wiem co reprezentuje sobą ta piosenka. Może jestem po prostu za głupi na muzykę tego typu. Nie wiem, naprawdę nie wiem.. 2/10
4/10
takie sobie 5/10
8/10
9/10
www.youtube.com/watch?v=p_gRstyMuZQ
moje pierwsze wrażenie : Łolaboga! co to k.... jest? po 30 sekundach już się tylko śmiałem kiepskie synchro i pedalska piosenka
Komentarz z youtube:
HahahahahahahhahahahahhahahahAHAHAHAH HAHAHAHABAHAHHAHAHAHAHAH master pice , but burn in fucking hell cunt
Niby taki prosty żart, ale jednak mnie troszku rozbawił, dlatego daję 8/10 Gdyby jeszcze synchro było ok to bym chyba dał 10.
Tides From Nebula - Shall We (słabo znany, ale świetny polski zespół, jeden z moich ulubionych, polecam, na urodziny sobie sprawię ich płytkę )
4/10
AC/DC = 10/10
1/10
Hmmm 5/10? Może 6. Czyżbyś słuchał/oglądał Rebel:TV? Z tego co widziałem, często tam to ostatnio było.
Znowu Tides From Nebula - Tragedy Of Joseph Merrick
1/10 nie przepadam za gitarowymi utworami ;/
w takim razie coś na uspokojenie:
DeadMau5&Kaskade- I remember