1. 8WHM2Y-FG84-MECG4F-XN7G-HN2XWJ
2. FRTM6T-CD8V-GDEZ4X-PY42-FEWVY7
3. 8MBHJE-7MJJ-GFGX9C-RWY9-GT2KGC
4. M6YXTZ-8WDF-K6WHNR-Z6G6-MWFJKF
Oddawanie kluczy - temat zbiorczy
1. N9YNWJ-BE6V-KPBPNC-VDWY-VJN7ZC
2. JKDN6P-JTDR-BTB4H2-D8XH-KWB6H8
3. JGFH4T-D4YD-7E68TB-9F9Z-4D22TP
4. ZBNM8Z-46Y8-EXC8EZ-RGYH-MGM9EW
C4WWMY-WFXB-VHMY44-M6BF-ZPG8YJ
2) DKH8X9-4W4Y-47CGJM-F8PW-6YP2XB
3) GW2KE9-NXF4-RGJJHM-W8NC-8RBDZ9
4) MKPFP7-TE86-NYB7J6-XKBY-RBWZDK
Łapcie:
1. CW74BZ-9ZRD-F6R984-699D-RXWR24
2. RBC2XV-6NJB-ECVG9W-R2WZ-PBX2WE
3. PPKKVJ-6V8Z-VE6JEJ-27GD-PJBREJ
4. WKFRF9-HJF4-FGWYCM-FYEP-B7GD2G
3) 4WTHVP-WRTB-YCEC7T-R4NF-XWCJHM
4) XRJBNB-9BBX-GHZGYM-YG7K-MC4KPF
Jak można poproszę o kluczyk na PW. Z góry dziękuję.
Potrzebuje 1 klucz pw
N8NZMJ-Y8CT-XCMCCG-6CTJ-WP9CRK
27222B-KRKG-GBDWC9-GCXC-XGCF8V
6FMDCN-7JJR-BMR7ZX-CHTK-ZNWNRG
Witam, byl bym wdzieczny jezeli ktos wyslal by jeden kluczyk do hotsa na PW poniewaz niemam mozliwosci siedziec 24/h na tej str ;p z gory dziekuje i pozdrawiam
jakby ktoś miał jakiś niepotrzebny kluczyk też bym był wdzięczny za wysłanie mi jednego na pw
CH29B9-VTZ2-V4B2MW-4DJ9-MMVH87
Miałem poprosić o klucz, bo myślałem, że muszę posiadać zakupioną grę od Blizzarda (a mam tylko hearthstone i konta trialowe), ale okazała się, że mogę zgłosić się nawet bez zakupionej gry. Zrobiłem to dopiero dzisiaj, ale troszku się napaliłem i potrzebowałem kluczyk. Pomyślałem, że 3 strony kluczy, to pewnie jakiś został niewykorzystany. I rzeczywiście tak było. Wykorzystałem jeden z kluczy Luxorris, który został podany na 2 stronie. Tak więc nie siedziałem 24h/7, a i tak użyłem kluczyka z tej stronki. Miałem się już nawet poddać, bo mnie zaczynały palce boleć. Tak więc najpierw sprawdźcie, a później proście. A nuż widelec się uda i będziecie w grze szybciej niż gdybyście czekali na klucz.
Jak coś mi przyjdzie, to się podzielę.
I proszę, nie wrzucajcie kluczy, tylko piszcie, że macie, bo dostęp do tej części mają osoby niezarejestrowane.
Miałem poprosić o klucz, bo myślałem, że muszę posiadać zakupioną grę od Blizzarda (a mam tylko hearthstone i konta trialowe), ale okazała się, że mogę zgłosić się nawet bez zakupionej gry. Zrobiłem to dopiero dzisiaj, ale troszku się napaliłem i potrzebowałem kluczyk. Pomyślałem, że 3 strony kluczy, to pewnie jakiś został niewykorzystany. I rzeczywiście tak było. Wykorzystałem jeden z kluczy Luxorris, który został podany na 2 stronie. Tak więc nie siedziałem 24h/7, a i tak użyłem kluczyk z tej stronki. Miałem się już nawet poddać, bo mnie zaczynały palce boleć. Tak więc najpierw sprawdźcie, a później proście. A nuż widelec się uda i będziecie w grze szybciej niż gdybyście czekali na klucz. Jak coś mi przyjdzie, to się podzielę.I proszę, nie wrzucajcie kluczy, tylko piszcie, że macie, bo dostęp do tej części mają osoby niezarejestrowane.
dzięki stary też znalazłem jeden wystarczy poszukać
Miałem poprosić o klucz, bo myślałem, że muszę posiadać zakupioną grę od Blizzarda (a mam tylko hearthstone i konta trialowe), ale okazała się, że mogę zgłosić się nawet bez zakupionej gry. Zrobiłem to dopiero dzisiaj, ale troszku się napaliłem i potrzebowałem kluczyk. Pomyślałem, że 3 strony kluczy, to pewnie jakiś został niewykorzystany. I rzeczywiście tak było. Wykorzystałem jeden z kluczy Luxorris, który został podany na 2 stronie. Tak więc nie siedziałem 24h/7, a i tak użyłem kluczyk z tej stronki. Miałem się już nawet poddać, bo mnie zaczynały palce boleć. Tak więc najpierw sprawdźcie, a później proście. A nuż widelec się uda i będziecie w grze szybciej niż gdybyście czekali na klucz. Jak coś mi przyjdzie, to się podzielę.I proszę, nie wrzucajcie kluczy, tylko piszcie, że macie, bo dostęp do tej części mają osoby niezarejestrowane.
To niezarejestrowani nie mogą wziąć sobie klucza?
Chodziło mi o to, że ciężej jest zrobić nowe konto i "wyłudzić" niż po prostu wejść, skopiować i tak kilka razy ---> profit.
Teraz to nie problem, bo na allegro kluczyki chodzą po kilka złotych, ale kiedyś chodziło po kilkadziesiąt i dobrzy ludzie tak sobie zarabiali. To tak bardziej na przyszłość
Poprosił bym o 1 kluczyk. a PW
CJVY22-PCTZ-P7WC72-4GXX-4K6WYZ
9Y84VR-4F62-RP9GV6-GDFR-H66Z9E
6KY88W-N7J7-HZ8PJW-T8DV-JEGBXM
JHTN8E-2TX2-VTGEXK-JBZJ-B448E4
Witam , ponawiam moj post byl bym wdzieczny jezeli ktos by wyslal 1 klucz na pw poniewaz jak pisalem niemoge siedziec 24/h a w odpowiedzi na powyzszy post sprawdzilem wszystkie keye i zaden nie dziala ;pzeby nie bylo ze "wyludzam" pozdrawiam ;D
Jeśli ktoś ma niepotrzebny kluczyk, który leży i się kurzy bardzo bym prosił go o wysłanie mi go na pw