K8P6F8-8PDH-6CZ6F4-G9CN-6VMD4P
YNRER7-4Z27-JFT7ZR-NNHG-99VT24
G6CXFW-GTRC-KH4727-ZJYX-GN26PK
Oddawanie kluczy - temat zbiorczy
1. 4HKX2E-ZK26-PC8ZRX-2X9K-TJPRGB
2. 762JKT-9NWD-WVNDE4-RP8R-P7XRBK
3. 6VFHWF-YG2M-D7RKXV-DHK4-BVH9M9
4. BYV9TM-8FGM-4N7P6X-FG86-R6VMJ4
Kolejne klucze dostałem także proszę bardzo
Dziś dostałem, może komuś się przyda:
1. T8PZF9-T2ZB-XNN64Z-NX6W-J2XV7D
2. ZRBKKY-9B44-VPRHD4-WKM7-WG2RWX
3. 2NCT28-CREG-CCNYBJ-MZV2-HJN69N
4. VJWY2B-YVYE-G8V9WM-JKMC-W942BW
Hej. Ma ktoś jeszcze jeden kluczyk? Fajnie by było dostać taki na PW, żeby znowu się nie spóźnić
Z góry dziękuje wielkodusznemu, który wyśle mi kluczyks
2. JTC6RM-EX67-PCCY7K-TZXY-Y76DX2
3. T4VBX7-RK6F-FNGMBB-DCNM-RDHRZ8
4. JVNPCW-4CTR-DXG9DM-E6W9-NDFB9C
Hej. Ma ktoś jeszcze jeden kluczyk? Fajnie by było dostać taki na PW, żeby znowu się nie spóźnić Z góry dziękuje wielkodusznemu, który wyśle mi kluczyks
Zgodnie z ostrzeżeniem zamykam temat. Każdy temat z kluczami będzie kasowany. Dziękuję za uwagę.
Macie jakieś klucze, których nie potrzebujecie i chcecie oddać? Piszcie tutaj - to pozwoli uniknąć zaśmiecenia działu ciągłymi tematami o rozdawaniu kluczy!
Zasady? Poniżej piszą osoby które mają klucz do oddania. Jak to robią - ich sprawa. Konkursy byłoby miło organizować po uprzednim skontaktowaniu się z moderatorem (nie będę prosić o te klucze, spokojna głowa), ale to akurat nie jest wymóg. Proszę tylko o to, by w postach poniżej NIE znajdowały się żadne żebr-posty czy też inne podziękowania, bo to strasznie zaśmieca fora.
Nowe tematy z rozdawaniem kluczów będę usuwać, więc liczę na wasze zainteresowanie tym tematem
EDIT: Po wyczyszczeniu z tematu żebrpostów i podziękowań postanowiłem uściślić cel tego tematu, bo część ludzi najwidoczniej nie potrafi przeczytać więcej niż kilka słów w zdaniu.
To nie jest temat do żebrania o klucze albo do pisania podziękowań. Jeśli piszesz w tym temacie - wrzucasz klucz (ew. prosisz o to, by ludzie zgłaszali się do ciebie w prywatnych wiadomościach). Jeśli tego nie robisz - będę prosić właściwą moderację o zajęcie się offtopami (a to oznacza warny).
Jeśli ktoś weźmie klucz - miło będzie oznaczyć taką osobę za pomocą kliknięcia lubię to, ale to nie jest konieczne. Tak czy owak - nie spamujcie niepotrzebnymi nikomu postami, bo to aż zbyt częste w tym dziale.
EDIT2: Ponieważ ludzie są zbyt tępi by to zrozumieć (pozdrawiam Nikixa, Barosz, Surines, Royalmind, Rembies123, Glowacki, Laku, iglasty96, BishopBS, micgut4, Wesol1123 - wykazaliście się wyjątkowym intelektem, brawo), napiszę ostrzeżenie po raz ostatni.
Jeśli w tym temacie pojawią się jakiekolwiek kolejne żebrposty, temat zostanie zamknięty. A nowe tematy o kluczach będą kasowane bez wyjątku - i tak oto skończy się oddawanie kluczy na forum.
Czemu? Ponieważ ludzie tacy, jak wymienieni powyżej (wszystkie offtopy poza Vampirem, który celnie zauważył że zamiast żebrać wystarczy przejrzeć klucze) kompletnie zaśmiecają jakąkolwiek próbę uporządkowania tematu. Jeśli ktoś ignoruje jakiekolwiek próby zorganizowania tej sytuacji, to trzeba będzie się pozbyć tego problemu całkowicie. I od tego momentu nie będę traktować tematu ulgowo.