Oszust

Bardziej chodzi o to, że jest oszustem........

Skoro tak twierdzisz, to dostaniesz oszusta :)

Słuchaj kolego, jeżeli to prawda co napisałeś, że masz jakiś wyrok w zawieszeniu i teraz mnie oszukasz to będziesz miał fajną sytuację ;).Jeżeli twierdzisz, że się zmieniłeś to proszę udowodni to, bo widząc to co 1 użytkownik napisał śmiem twierdzić, że jesteś złodziejem, oszustem itd. Oczywiście wybór co zrobisz należy do ciebie, chociaż jeżeli miałbym obstawiać to w ciągu 1 miesiące mogę stracić konto, nie wspomnę już o tym, że próbujesz sprzedać mojego konto z cs-a. ;)

GrubyJoe otrzymał perma.

OdkurzaczDamian otrzymał perma.

Temat zamykam. Jeżeli ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia/napisania zapraszam na PW.

Witam.Chciałbym dzisiaj przedstawić zaistniałom sytuację.Otóz tak jest pewien użytkownik na forum o nicku GrubyJoe oraz o gg 41651973.Wczoraj wymieniłem się z nim steam z go za konto w lolu.Grał w niego przez całą noc i dzisiejszy dzień po czym napisał do mnie teraz, ze na koncie steam nie ma cs go i pytam sie czemu go oszukałem.Na pytanie czemu mi tego wcześniej nie powiedział twierdzi, że grał w cs 1.6 mimo tego, ze twierdził iż 1.6 ma na 3 innych swoich kontach.Myślę, że ta osoba chce odzyskać konto w lolu i przywłaszczyć sobie mojego steama.Czy jest jakaś szansa, aby wyjaśnić tą sytuację z supportem lola, czy może bez problemu odzyskać to konto w lolu ?