< Paladins >

Gdyby ktoś nie chciał grać z Discordem i szuka dalej ekipy to zapraszam do siebie na Ts'a :) Jak coś pisać na priv albo dodawać na steamie mnie, link do profilu podałem wyżej, nick w grze taki jak na forum.

zorganizowalem TS'a specjalnie dla Paladins. Mamy nielimitowana ilość slotów, są kanały dla róznych gier także nalegałbym aby siedzieć na TSie
Adres: Novasociety.com

Kanał Paladins

Do zobaczenia ^^

Chętnie zagram :) Nick w grze : Fapcin

no to mamy 2 obozy bo na discordzie juz w ciagu godziny bylo 8 osob w sumie :)

dalej szukamy ludzi! :D
Mi to objoętne czy discord czy TS3 ale fajnie by było jakby wszyscy razem siedzieli na 1 programie.
Chodzi o to żeby była grupa graczy 5,10,50 obojetnie ilu, ważne żeby było do kogo przysłowiowo "pysk otworzyć". No i wiadomo, lepiej strzelać u boku rodaka niż randoma!

Pozdrawiam!

Ciekawe jest to ze:

2 dni temu na discordzie bylo w sumie 10 osob.

Dzien temu bylo nas 6, a dzis juz tylko 2 osoby.

Troszku to przykre :( Ciezko skrecic stala ekipe na miesiace, lata...

Dodam ze dziennie gram z kumplem od 4 do 8 meczykow, wiec to ani duzo, ani malo. Po za tym 25 pazdz. zagramy w MU2, wiec stala ekipa by sie przydala z Paladinsa.

Zacząłem grać kilka dni temu w tą gierkę na razie spoko. Mam 13 poziom, 5 postacie na 5 poziomie, gram postaciami ad i tymi oskrzydlającymi ( Wiktor, Kinessa, Drogoz, Skye, Androxus i teraz wbijam 5 poziom Cassie)

Nick : xLuqx Jak coś zazwyczaj gram wieczorami. Steam: http://steamcommunity.com/id/xLuqaSx/

Zainteresowani wbijac: https://discord.gg/BSJekMf

Chcemy zlozyc fajne pt do zadan specjalnych :)

Poki co mamy stalego tanka i heala. Choc od czasu do czasu zmieniamy chary.

Wlasnie zaczelem pykac w to ^^ swietna gra, ktos ma jakies porady dla newbie i chce pograc w party chocby dla odznak? :P

Hej chętnie zagram

Szukam ludzi do wspólnej gry w Paladins. Mam na myśli stworzyć grupę ludzi (jak najwięcej), która przebywałaby na wspólnym tsie.
Wiek nie ma znaczenia, lecz proszę o ogarnięcie.
Można dodawać mnie w grze nick: moneyy lub poprzez steam doctorLx (dOc.thing!)