Okej, sunwell. Keki czy Alluchy?
Paru ludzi do gry w WoW WOTLK (priv)
Także chętnie zagram. Może podajcie już informację na jakim serwerze zagramy, kanał TS, no i listę osób z forum chętnych do gry
Acha i propnuję hordę
Wole Ally, bo ile tą hordą można grać, rzygać się nimi chce już...
no ja bym proponował hordziaki . w grupie zawsze raźniej
Ja szczerze powiedziawszy w hordzie nie wiem jak grać
Szczerze odradzam wam Sunwell, grałem tam jakieś 3 lata, i powiem swoje:
Support to...? szkoda gadać, mają graczy gdzieś słowo gm'a jest święte dostaniesz bana? złożysz wymówienie dostaniesz kolejnego.
Gm'owie mają swoje prywatne postacie(śmiech na sali) co za tym idzie? pokonasz 5 razy Masuke(gm) 2vs2 arena perm za Hackowanie.
Napisałem raz ticket odnośnie Tytułu, miałem 11 achievmentów na tytuły, a samych tytułów tylko 9 a skoro bardzo mi na nich zależało napisałem ticket, 2 miesiące czekania aż w końcu odpowiedź" Nie jesteśmy w stanie pomóc".
Server działa na zasadzie: Naprawimy coś, albo włączymy, coś innego się spieprzy Przykład? Oskryptowali i włączyli Trail of The Crusader, Onyxia Lair ( raidy) spieprzył się Ulduar( raid).
Ceny są Tragicznie wysokie wchodzisz na Ah, patrzysz clothy np Rune Cloth, i co widzisz? 60-80 golda za stack(20sztuk), a żeby w tailoringu przejść przez Rune Cloth trzeba mieć ich ponad 1000...
To tyle ode mnie, ale sami zdecydujecie czy chcecie tam grać
No co ty nie powiesz kolego, na każdym privie tak masz... Chcesz mieć profesjonalną pomoc? Graj na globie, tyle. Grając na privacie trzeba z czegoś zrezygnowac, nie bedziesz miał wszystkiego za free.
Ja osobiście zagrałbym na ToD'zie xD
Polacam sunwell . Kase jest banalnie zarobic na obojetnie jakiej profce zbierackiej ( 10k dziennie to 1-2h farmy ) . Gram na sunwellu od czasow progresowania naxa i jestem zadowolony . A co do grajacych gm-ow to sa oni na kazdym servie.
Dzięki za radę z quest helperem. Co do frakcji jest mi to obojętne. Jeśli chodzi o realm to ten z mniejszymi ratami, podajże jest to Feronis.
Ja bardziej preferowałbym Ally, może jakąś ankiete się zrobi ? Jaki serwer, strona, klasa.
@up klasa to już zależy od gracza ja będe grał rougem albo hunterem
No w sumie to tak, ale serwer i strone wartałoby wybrać, bo ja już dzisiaj chciałbym trochę pograć, a nie wiem gdzie zaczynać i na jakim serwerze.
Jeśli chodzi o serwer to wyraźna większość opowiedziała się za sunwell.
To jeszcze tylko Horda czy Ally i mogę zacząć gre Później ktoś niech poda jakiegoś ts czy coś
Zaklepuje holy pala
Gramy w Hordzie ja gram Drutem resto
a jaki serw?
Sunwell/Feronis
Ja shaman enh, a później chyba resto Nick Lolu