Perfect world international

Panowie spokój. Nie będzie warnów, bo ww to sakrkazm, nazwanie dzieciakiem obelgą też nie jest, a jak bym miał dać to również by poszły za zbędne posty nic nie wnoszące do tematu, więc obaj byście dostali. Za to za każdy kolejny post nie na temat już tak dobrze nie będzie, więc spokój i proszę się pilnować.

Naprawdę aż taki wysoki ping? Jak ja grałam, czyli ok. 3 miesiące temu, to ping był mały :blink: A nawet jeśli był wysoki to nie miałam laggów itp. Jedyne co, to nieraz lagi w mieście przy ładowaniu postaci.

A ludzi było pełno! Aż nie mogę ci uwierzyć, że teraz jest tak jak ty piszesz.

Moim zdaniem gra jest niesamowita i w sumie to jedna z lepszych gier w które grałam, a było ich dosyć sporo... No, ale każdy ma swoje zdanie, ale mimo to, nie zniechęcaj się tak ;) Wiem, że było kiedyś PW Europe, ale nie wiem czy nadal istnieje albo mi się coś pomieszało i wgl nie istniało :lol:

Witam,

mam zapytanie: czy są jakieś osoby które grają w pwi ?

Gównie chodzi o serwery Lothranis i Momaganon, rzekome EU - chociaż ja i tak ich bym tak nie nazywał ponieważ zlokalizowane są na wschodnim wybrzeżu usa.

Jak tam sytuacja na serwerach ?

Opłaca się zaczynać od nowa ?

Jaki przedział pingowy ?

i który server to DE a który FR ?

wolałbym raczej znosić już niemców i rozumieć co piszą, niż grać z francuzami i nie być w temacie