OMG a ja skasowałem starego klienta (( No trudno jutro jak rano będę się wybierał do szkoły zostawię download-.-. Chyba, że ktoś ma możliwość uploadu tego clienta na normalny server.
Pierwszy prywatny serwer Rohan Online!
Japier***** a ja już tą grę wczoraj usunąłem (ja to kurna dziecko szczęścia jestem)
Dziś w miarę dobry transfer tj. nie trzeba czekać 9 godzin tylko jedną max dwie.
Tak dla wyjasnienia bo troche nie rozumiem.Ten client nowy o jest podany w oB, to jest nowy klient czy stary?
zielak ty jestes zielaczekPL ???
Moj IGN to Banshee widzialem cie dzisiaj
tak to ja half elfa se zrobilem
Zal Dhan dobrze wszystko rozdane wszystko za***iste a nie zabije marnego ursa ktory ma 22 lvl a ma 26 dhan WTH co to jest?
A wy grę odpalacie z tego nowego clienta czy starego? Bo zagrał bym sobie, ale nie mogę coś odpalić
EDIT: Już działa ;D Spoko dziś za długo nie pogram, ale weekend to troszkę więcej ;D A tak w ogóle to będziemy robić jakąś gildię czy jak, żeby się zjednoczyć
@Komscik
Ja odpalam ze starego, tzn pobranego z 4-6 dni temu i działa. A na czym polega twój problem?
@zielak10
Wybrałeś sobie postać, która potrzebuje "rozpędu" tzn na lov lv jest słaba tak jak każda bazująca na crit. Jak będziesz miał z 40 lvl i w miarę dobre eq to zobaczysz co wtedy ta postać potrafi. Teraz to nie masz co sprawdzać.
Też macie problem z zalogowaniem teraz?
Nie ja gram bez problemu.
ja mam a i serwer opusci kazdy bo juz fajnie robia ciagle pewnie beda update ale nie takie ze przez patcha tylko nowy klient wiec zegnaj privie tez nie moge sie zalogowac a wbilem dhanem 60 zal mi tego
ja mam maly problem loguje wszystko ok wybieram serwer i przy tworzeniu postaci wyskakuje error "gate server connect 3002" cos takiego;D nie pamietam dokladnie jak to bylo ale cos takiego. macie ten sam problem? o co chodzi?
Sowa, spokojnie moj kompaninie:D joke < z kompaninem:d server widocznie OFF nie boj sie, nie tylko ty to masz : P
taak, z crone jest nawet fajnie, po 200-300.2itemy leca z moba
Rates:
* Exp: x25
* Drop: x5
* Crone: x25
* Forge/Refine/Enhance: Default
Please note that forge, refine and enhancement rates are currently set at default and will be increased in the very near future. This is to allow us to find more accurate and suitable rates for the server and is not permanent. Do not post or ask about these rates in the mean time.
Jakies prace czy cus sa.
taaa gralem juz.
hehe dobra dziekowa ;D a serwer spoko? fajny exp? grales juz?
mam jeszcze pytanie jedo. kiedy ostatnio mozna bylo sie zalogowac normalnie i grac?bo teraz jakis blad wyskakuje przy tworzeniu postaci i sie nie da ;/ offline znowu?
Przez co odpalacie/odpalaliście grę?
ja odpalam przez "Patch1" ale puki co cos mi nie dziala tzn normalnie wybieram serwa ale jak przechodzi do wybierania postaci to error jakis wyskakuje ale niby jakies prace wiec poczekam.
Jak odpalam i jak się ściągną pliki to jak klikam launch to się nic nie dzieje. A w między czasie dostaje powiadomienie, że mam wirusa.
to wylacz anty virusa na cholere ci to. antyvirus to najgorszy wirus jaki moze byc tylko niepotrzebnie kompa muli + szuka we wszystkim wirusa. najpierw uruchamiasz przez XorRohan.exe pozniej sciagaja ci sie pliki i jak sie sciagna to uruchamiasz przez Patch1 i znowu sie sciaga dajesz launch i powinno dzialac.
Dalej to samo. Klikam Launch i nic.