Pirates of the Burning Sea

Koledzy to nadużycie w tym przypadku.Co do samej walki,to było to moje pierwsze pvp jak pamiętam,także nie byłem zbyt pomocny dla chłopaków,a sam filmik już dawno obczaiłem.Druga kwestia jest taka,że nie lubie się chwalić i wklejać byle linków,czy też screenów.Poszukaj sobie najnowszej port bitwy o Nassau,jeśli jesteś takim wielkim fanem filmików.

Widzę że umiejętności pvp w UPN to czuły punkcik:P

Sygnaturę zmienię jak przestanie być prawdziwa:) Potraktujecie to jako konstruktywne wyzwanie:)

A na Tidze kolejny zdziwiony "amerykanin":P :

Nie gram w PotBS, więc nie wiem skąd ten wniosek. Po za tym to ty cały czas próbujesz pokazać, że coś potrafisz a nie Tomasz :) .

Chwalenie się taką wygraną to tak jakby pochwalić się, że było się szybszym od kulawego profesjonalnego sprintera na 100m pomijając w opowieści fakt, że był kulawy.

Tak więc kontynuuj swój monolog na forum, ale oszczędź sobie upiększania. Życzę udanych polowań :) .

PS. A no i to w ogóle mnie rozbraja: Opublikowany 16 kwi 2014 . xD

Gdyby errb nie napisał swojego posta to bym nie zauważył. :D

Edit 7.04.15. Dodajesz filmik z 2014 roku i zaczepnie dopisujesz dlaczego nie został on tutaj umieszczony 2 kwietnia 2015 przez nikogo z UPN. Może należałoby zapytać po co ty go tutaj teraz dodałeś?

I ponownie okazuje się, że dyskusja z Tobą nie istnieje ze względu na Twój ograniczony punkt widzenia i rozumowania. Topic of the burned info. Mam nadzieję, że pomimo swoich nieudolnych prób jednak kogoś zachęcisz do gry, bo choć zniszczona przez developerów i waszych kochanych rosjan to nadal jest dobrą produkcją, szkoda, że umierającą jak ten temat. Dodawaj filmiki jak wygrywasz z UPN, ale proszę Cię abyś nie prowokował znów awantur, bo ewidentnie w tej chwili próbujesz to robić naciągając fakty, które skłaniają do nieporozumień.

Nie ma obowiązku pisania a tym bardziej czytania tego forum. Zainteresowanie zaglądają i każdy może napisać i nawet się pochwalić:) Co w tym niewlaściwego?

PSW na Antiqua , 5v6, topimy konkorda:)

https://www.youtube.com/watch?v=KTVJaO1S-ck

Uwaga niezwykłe wydarzenie!

UPN w red zonie:)

i potem już zupełnie zwykłe zkończenie:P

Ale kabaret.Jesteś w"najlepszym polskim socjety",a szczycisz się pokonaniem początkującego gracza na Myrmidonie.Który on ma tam level,47?Popraw mnie jeśli coś zawyżyłem,bo szajs widać na tych screen'ach.
Btw.Prowokacja po raz kolejny udana i gratulacje wygranej walki. :D :D :D

Kabaret to jest sposób w jaki rozumiesz mój poprzedni post:)

Pisze o sprawie bardzo niespotykanej jaką jest obecność okrętu gracza UPNu w red zonie. Nie widzę tam wypowiedzi w stylu "aloo! patrzcie jaki jestem za***isty !zatopiłem 47 lv!" :P

Szkoda ze nie mam okazji powalczyć z 50 tkami z UPN :(

Aczkolwiek walk z wyższymi lv niż mój też nie unikam :

https://www.youtube.com/watch?v=l5uzZXeH_s0

cenzo:

di-GXA56R5J.png

pherc vs raaMC ERIC shipsink :P

di-WU5NINY4.png

CENTURION 3rd RATE vs raaMC broadside lock i wygrana... LOL XD

di-NZMVSM25.png

raa mc vs hunter - 1:0 dla diego, GF przegralem o salwe

di-FKXJ9UCO.png

nubek:

di-BRTER9MB.png

drugi nubek:

di-GWJ6QWG0.png

ruski nubek:

di-SWBZR3MQ.png

raa courier vs MC gf, szybka walka, DPS contest

di-MP067R64.png

Vicky vd Brake goscinnie na antigua:

di-G98SIPYP.png

a myslalem ze nubek :P GF

di-71L2ZZDA.png

ruski nub w adventure vs raaMC :P

di-4SUXAR3O.png

ROVER vs raaMC:

di-I50SOMDD.png

WCZORAJ:

PSW ( ja i czarny) + celt nub:) vs rat pug, 2x noname + jeden ogarniety - 1 uwalilismy reszta zwiala na exit point,gf

brak tsa i z pocztku bajzel :P

di-1LSEN0CD.png

zlapalo mnie cos nawet niewiem kiedy...

di-T5JYTAMF.png

i kilka innych, miedzy innymi hades glub glub:P

dwa dziady gankowaly i zagle im wyparowaly

di-ZBZRU4R6.png

di-RJPBIRML.png

czarny, to tych 2 co ci zwiali espadonami :P

di-4SP40C4Q.png

sztrucel ciagle daje rade :P

jak mozesz reaktywuj stocznie i zrob kilka rajek, oaki i frame oak mam do zwiezienia jak co, puki co sztruclem latam

Tak to CI dwaj . Przez weekend walczyłem z win 7 , jutro mam nadzieje ze wyprostuje juz wszystko i zajmę się raykami:)

Szczęściarz:P

Jeszcze większy szczęściarz...

Demaszt ...

Hej ! Kolego z UPNu (privater na hektorze), z którym rozmawiałem w grze ostatnio, daj na pw jakiś namiar do kontaktu , trzeba skończyć naszą rozmowę i coś ustalić:)

W zwiazku z tym iz developerzy zamiescili nacje USA w grze i planuja doadc Rosje postanowilismy lobbowac mozliwosc dodania naszej - polskiej nacji. Tlo historyczne moze byc dla wielu naciagane aczkolwiek mamy jakies podwaliny i wzmianki historyczne (ksiestwo Kurlandii - nasz lennik) ale to w koncu gra i warto sprobowac. Prosimy o wsparcie - czym wiecej wpisow tym wieksze mamy szanse. Prosze potraktowac ten apel powaznie i wziasc udzial w dyskusji nawet piszac tylko lakonicznie - popieram. Z gory dziekujemy - gracze Polskiej Floty Kaperskiej.

Oto link do dyskusji na forum: http://forum.game-labs.net/index.php?/topic/6124-too-many-nations-at-this-stage/

Ktokolwiek jeszcze gra w Pirates of the Burning Sea? Chciałem ostatnio wrócić, bo Naval Action moim zdaniem się nie opłaca za taką cenę, a tu pustki na morzach i cisza na czacie.

dobra to jest ta ameryka czy nie ma? Ciekawe jakie ma statki podejrzewam że startowy jest op jak to u ameryki zawsze jest jak dodaje ją do gier.

Witam ponownie i podbijam temat

Polska Flota Kaperska - stara polska gildia z Pirates of the Burning Sea datowana na 2009 rok zostala reaktywowana niedawno - gramy obecnie na serwerze Antigua jako brytyjczycy i szukamy nowych kapitanow, kaprow i wszelkiej masci ochotnikow w celu dolaczenia do naszej gildii. Nasza gildia zapewnia pomoc w rozwoju postaci i zapotrzebowaniu na okrety oraz wszelka pomoc dla poczatkujacych graczy. Wiecej informacji znajdziecie na naszej stronie: http://www.polskaflotakaperska.pl/ oraz Teamspeaku: deadecho.pl:9988

P.S: Czesc z naszych kapitanow ciagle aktywnie gra tez w Naval Action

Zapraszamy

Właśnie jak z naval action jest już ten aspekt expolarcji czy dalej są tylko bitwy przez lobby.

Czy ta gra ma cos w sobie co z uncharted waters online? :D w uwo spędziłem dobre 4 lata :D

Witam

Nie zauwazylem zadnej wzmianki o tej grze a moim zdaniem jest to pozycja niewatpliwie warta uwagi. Jest to gra z gatunku MMOcRPG osadzona w XVIII wiecznych, pirackich realiach, wykonana w nowoczesny sposób, z zaawansowaną grafiką 3D. Akcja gry toczy się na Karaibach w XVIII wieku, zaś gracz staje się kapitanem okrętu, może dowolnie modernizować swój statek i dowodzić jego załogą oraz zadecydować, czy stanie się piratem, korsarzem, kupcem czy też dowódcą okrętu królewskiej marynarki wojennej - jak w każdej grze tego gatunku wszystko zależy tylko od decyzji grającego. Twórcy dość szczegółowo odtworzyli ówczesne Karaliby, na mapie ograniczonej linią kontynentu znajdziemy wszystkie ważniejsze wyspy, a wielkość świata gry została specjalnie dostosowana do tego, by zapewnić kilku tysiącom grających na jednym serwerze satysfakcjonującą rozgrywkę.
Od końca listopada 2010 roku produkcja zmieniła model finansowy i jest udostępniana na zasadach Free to Play. Oznacza to, że rozgrywka jest darmowa, aczkolwiek aby uzyskać specjalne bonusy musimy skorzystać z wbudowanego systemu mikrotransakcji (nie ma tu mowy o tzw. pay to win). Przydatne info: gre sciagamy ze strony: www.portalusgames.com. Ze swojej strony zapraszam na: www.upnonline.info i zapraszam do wstapienia do naszego society (gildii) United Polish Navy - gramy na serwerze Roberts jako nacja angielska a takze posiadamy wlasny serwer Teamspeak! - Zapraszamy!