Piszę, bo mogę!

No no moderatorzy na tym forum to w komunizmie dostali by order za swoją ,,nadgorliwą prace" ...

Co to za forum, żebym musiał "zapierdalam" zmienić na "ciężko haruję" ze strachu przed warnami...

Przecież ja w pracy nie haruję tylko zapierdalam ><

Podbijam.

Składam zażalenie, że tematy w dziale Zażalenia są zamykane tak szybko, że nie nadążam z hejtem na autorów rzeczonych tematów.

Czas do pracy ;(

Dzień dobry.

Dziś 15 Sierpina sobota i zapowiada się wspaniały dzień

Mamy dziś 2wa święta : Święto wojska polskiego upamiętniające zwycięstwo Bitwy Warszawskiej w 1920 roku zwana inaczej Cud nad Wisłą.

Drugie święto zaś wyszło spod sutanny XD mianowicie dziś jest Święto Matki Boskiej Zielnej czyli w niebo wzięcie Matki Boskiej

UWAGA CO WAŻNE to to,że dziś nieczynne są sklepy.

idę robić i jeść tatar

Lubi ktoś ?

gardzę

choć nie wiem co ta zydowka ma wspólnego z zielonym

Czym gardzisz? Świętem wojska?

Dzień dobry. Dziś 15 Sierpina sobota i zapowiada się wspaniały dzieńMamy dziś 2wa święta : Święto wojska polskiego upamiętniające zwycięstwo Bitwy Warszawskiej w 1920 roku zwana inaczej Cud nad Wisłą.Drugie święto zaś wyszło spod sutanny XD mianowicie dziś jest Święto Matki Boskiej Zielnej czyli w niebo wzięcie Matki BoskiejUWAGA CO WAŻNE to to,że dziś nieczynne są sklepy.idę robić i jeść tatar Lubi ktoś ?

Lepiej nie wzywaj by ktoś przyszedł na tatara z forum.

W skrócie

http://www.myinstants.com/instant/you-are-not-prepared/

Guild Wars 2 Nie ma end game'u ¡¡¡¡¡

Teraz czekam na hejty :D

gardze tym wojskowym gównem i nie szanuję ani jednego z tych nadwislanskich frajerów.

gardze tym wojskowym gównem i nie szanuję ani jednego z tych nadwislanskich frajerów.

Xas ... wiesz przeginasz ... Ci ludzie walczyli za to żebyś teraz mógł sobie spokojnie siedzieć na d*pie, a Ty nazywasz ich frajerami ? Naprawdę ? ... brak mi słów ...

gdyby nie oni to tez bym mógł.

gdyby nie oni to tez bym mógł.

W bolszewickiej pizdzie... zresztą nie będę dyskutował z podczłowiekiem ...

warn_ico.png
Obrażanie innych

~Leman

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

rasowo i pod względem pochodzenia na 99% jestem 'lepszy' od ciebie.

rasowo i pod względem pochodzenia na 99% jestem 'lepszy' od ciebie.

Haha ... ciekawe pod jakim względem ? Jakie pochodzenie jaka rasa ? Jak się wabisz ? Azor? Rex ?

:)

papa :)

Super żegnam ozięble :* niech wam ziemia lekką będzie... szkoda tylko że prowokator uchodzi bez kary ale to jest nasz cudowny polski naród gdzie na bohaterów można bezkarnie pluć i z radością lizać d*pę tym, którzy sprzedają nasz kraj ... żebyście się klockiem udławili buraki