Piszę, bo mogę!

Przewaga ToS nad większością MMO:

qHrMIsu.gif

czy też czujecie jakieś dziwne podniecenie, kiedy banowana jest powszechnie znana i lubiana osoba?

nie są to osoby, które znam osobiście, więc tak naprawdę mam w d*pie ich los. niby będę mówił, że mi takiej osoby szkoda, bo to zawsze jest tragedia, ale w gruncie rzeczy będę czuł podekscytowanie, że wydarzyło się coś ciekawego. jak Qeshua dostał swojego pierwszego bana, dookoła wszyscy byli zaaferowani. po dniu, kiedy umarł papież, to był best day ever. ban bliskich zawsze boli, ale jeśli chodzi o ban forumowych celebrytów, to ciężko jest dawać jebanie. a Kaito to kompletny pionek, więc dziś nuda. w zeszłym tygodniu rano kupiłem sobie tymbarka i pod kapslem był napis mam dla ciebie prezent!, tego samego dnia zbanowali Vampir Lorda. fajnie się o tym gadało w kolejce po zasiłek, choć wiem, że 150 rodzin od tygodnia i przez następnych wiele miesięcy nie będzie myśleć o niczym innym.

z fartem

Tajne nagranie spotkania z informatorem z Karczmy:

R0bybnH.gif

Event w KanColle nadciąga, biada nieprzygotowanym

Nabijam sobie posty.

Posty, posty,

wodorosty :v

Potwierdzone info.

Czym potwierdzone?

Czym potwierdzone?

Przyznał mi się na facebooku.

Myślałem że sprawdziłeś osobiście Sildu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Penis.

Myślałem że sprawdziłeś osobiście Sildu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

( ͡° ʖ̯ ͡°)

Pochwa.

Dzz chce dotknąć czyjegoś penis.

Świat staje się piękny, kiedy za pisanie głupot również stuka Ci liczba postów <3

Robię marchewkę z groszkiem, chce ktoś trochę?

Wolałem jak ludzie pisali kiedy im coś leżało na sercu...

Albo wątrobie :v

CO TO ZA OCZERNIANIE LUDZI? Jeśli chodzi o PENISY to lubię tylko i wyłącznie SWOJEGO ;0

Zgłoś go do supportu.