Piszę, bo mogę!

Oi, oi, Poważnie? Aż tak? Czemu ja nic nie wiem? Powiedzcie mi coś na ten temat ;0

Nikt nie ma odwagi by opisać kasztanowca. Spójrz na ten majestat.

Kasztanka nie da się opisać w kilku słowach, żeby oddać właściwie jego legendę, trzeba by napisać sagę na co najmniej pięć tomów.

Oi, oi, Poważnie? Aż tak? Czemu ja nic nie wiem? Powiedzcie mi coś na ten temat ;0

wstydziłbyś się... JAK MOŻNA NIE ZNAĆ KASZTANOWCA?

ugh :( przyznaje się do winy :(

Daje wszystkim like w tym temacie, a to nie wszystko, spójrz tylko na jego wyniosłe słowa "Pdobijam".

prykam z was wy forumowe kasztany xD to całe straszenie-pierdolenie typu

"gimnazjum to mały ch*j, pujdziesz do liceum to zobaczysz co to znaczy prawdziwy zapierdol"

"fiza w technikum to nic w poruwnaniu do studii"

"omg jak można się bać matury, 30% to jakiś rzard w poruwnaniu z tym co się odpierdala na pierwszej sesji"

"hehe na pierwszym roku easy, zobaczysz co to życie jak pujdziesz na magisterke"

wszyscy jesteście motzni jeśli macie coś za sobą, ale kto nie miał kupy w majtkach przed maturą czy egzaminem w techbazie niech pierwszy rzuci kamień. mnie też straszyli sesją i nie potrzebnie się spinałem, a jak przyszło co do czego, to stres w pytkę mniejszy niż przed maturą, bo nie dość, że kilka terminów, to jeszcze możliwość poprawiania w przyszłym semestrze bez zabierania roku z życia. a nie, zaraz, przecież ja mam 14 lat.

nara mmoplaya udanego wikendu. kumpel ukradł tacie z barku 2 piwa i idziemy się klasowo najebać po egzaminach xDDD jak dobrze pujdzie to Ada też załatwi papierosy mentolowe za***iście cienkie

bonus!

Jestem wystarczająco inteligentny, żeby stworzyć forum mmoplaya, ale nie żeby je przeglądać.

Chmarus

Gimbusofikacja civila, ciekawe kto mu to zrobił :BibleThump:

Gimbusofikacja civila, ciekawe kto mu to zrobił

Nie wiem, może gimnazjum :v

A studia to i tak pikuś, dopiero dorosłe życie może człowiekowi tak naprawdę dać w kość...

Stawiam że to lewactwo, patrząc na jego avatar.

Podbijam.

Przebijam.

Zabijam.

Wskrzeszam

Zgłaszam to do prokuratury.

119494d1391033692-pomoc_przy_zakupie_ar1

Puszczam bonka.