Piszę, bo mogę!

Tylko, zeby posty się zgadzał

W sensie... ilość postów czy ogólne następstwo posta po poście (nie wiem jak to inaczej nazwać)

Liczy się tylko licznik

O to pierwsze, kiedyś było to miejsce losowej dyskusji, ale przez zmiany wprowadzone przez naszych władców jedyne co się teraz liczy to posty.

lol

DAWAC POSTY

czekajcie

o wlasnie chcialem 60 strone, danke

Dobra, aby nie bylo syfu, to zaczne losowa dyskusje.

Wymieniajcie moje najfajniejsze cechy. Licze na dobra dyskusje.

Dyskusja.

Najlepsza cechą Bzz jest brak dobrych cech

Wypraszam sobie. Jestem wyjatkowa osobistoscia.

Wypraszam sobie. Jestem wyjatkowa osobistoscia.

że tak powiem po młodzieżowemu: skisłem xD

Dobra panowie, odliczamy, zaraz bede mial 8k postow

Jak każdy :feels:

Moj post numer 8k musi byc wyjatkowy. Splodze taka wiadomosc, ze wam wszystkim stanie.

:gd:

Moje ciało jest już gotowe

To juz nastepna wiadomosc! Szybko dodaj ktos cos, aby nie bylo posta pod postem!

Bzz śmierdzi :v

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego Bzz krula forumowego naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest forum .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale nie czepcie się administracji albo tazosa albo innych zwyrodnialców a czepiacie się takiej świętej osoby jak urzytkownik Dzz .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że na fora nie wchodzisz jak jestes nie wiem anty fanem anime albo nie posiadasz własnej wifu czy wogóle jestes może ty sługą serialuw jeste a nie będziesz z Bzz robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile Bzz zrobił dla forum ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle krula naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to Dzz jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to anime i manga ,widac że nie oglądasz i nie czytasz ,widac nie szanujesz wifu to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim jest użytkownik Bzz jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak krul forum bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu mangi ani jednego wydania dvd ulubionego anime i nie chodzi tutaj o japonie ale wogóle ogólnie o zasady otaku żeby mieć jakąs godnosc bo Dzz nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak krul forum ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po klasyk mangi i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem jedz do japoni bo widac już dawno zwykły normi jest w tobie człowieku ,nie lubisz anime to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi .

Wiesz kim ja jestem Nvm?

WIESZ KIM JA W OGÓLE JESTEM?

Nieudolną próbą wypełnienia dziury po Lemanie :BibleThump: