Pochwal się dywizją

Gold V. Liczyłem na platynkę, ale za długo zeszło mi siedzenie w silverze ;c

Jesteś tam, gdzie być powinieneś. ; ) Słabo grasz, to i w brązie siedzisz. Może w następnym sezonie jak będziesz dużo grał, to wzrośnie Twój skill i wyjdziesz. Powodzenia!

Ja w lola już nie gram, ale z tego co po znajomych widzę itd. to rankedy akurat nic do skilla nie mają. Choćbyś był faktycznie dobry i nie wiadomo jak się starał to sam gówno zrobisz. Ile razy widziałem jak ktoś mimo dobrej gry i na prawdę godnych podziwu statów przegrywał i siedział na silverze bo w każdej mapie trafiali się afkerzy albo nooby. Tutaj dużo zależy tak naprawdę od szczęścia żeby dobierało normalnych ludzi, później dopiero od własnego skilla. Ilu jest noobów wysoko, którzy się dostali bo mieli farta a ilu lepszych od nich nie mogących się wydostać bo ciągle trafia się jakaś mapa z lowami albo debilami.

@UP

Nie. Dlaczego? Grałem na koncie kolegi z brązu 3. Na 30 meczy przegrałem 2. Winstreak był 18. Przegrałem tylko i wyłącznie dlatego, że koledzy powychodzili bo "musieli" iść. Po 30 meczach konto było Silver 3. Dodam, że miało chyba z 20 przegranych więcej(teraz 8 winów więcej [kolega znowu przegrywa >.

I sam zrobisz wszystko. Zcallujesz barona, dragona, push turreta ETC. Zgankujesz mida i pan z mida ma "monopol", na topie podobnie.(mówie tu o np. lee sin/Vi jungle) Więc w czym problem? Tak, W NICZYM

z brazu nie wychodzilem ale przypuszczam ze jest latwiej jak z silvera strategia jest dosc prosta :) bierzesz sobie kolege do DUO najlepiej top/mid - jungle ja gralem j 3 pickami wyszedlem z silvera w 3 dni ja gralem Vi/Jarvan/Zac kumpel Riven/Kennen i najwazniejsze to bylo ward dragon 8 minuta szlo sie zmiesc bota i szybciutko na draga i tak w kolko :) mimo ze jakas linia dawala ciala to tak dragonami sie nadrabialo ze w pewnym momecie enemy team nie wiedzial jak to mozliwe ze majac przewage nie raz 9 killi nie dawali rady ... wiec naprawde tym wszystkim Bronze i sivler playerom co narzekaja na team polecam otworzyc zakladke w sklepie gdzie znajduja sie wardy kupic 1/2 zwardowac smoka niszczyc bota i go poprostu robic :)

P II

Sygnaturka mówi sama za siebie :) platynka V

Ja tam też tylko Plat V... po skończeniu sezonu zagrałem kilka ranków i to co tam zobaczyłem to masakra, tyle boostów musiało być... NO KU*WA! Zyra! Te roślinki nie są tylko wardami.. możesz z nich wyhodować roślinkę!! Albo to że musiałem lekko za często wchodzić jako pierwszy... bo tank się nie odczuwał do swojej roli w drużynie...

Diamond 1.

Gnije w goldzie.

http://www.lolking.net/summoner/eune/26388474#profile

Platyna 5 na eu/west jestem zadowolony, chociaż gdybym nie zrobil przerwy 3miesięcznej myślę, że byłoby więcej ;)

Najgorzej było wyjść z Golda to był jakiś koszmar... Całą platyne przeszedłem junglerem (praktycznie przegrywałem raz na 4 mecze), teraz obrywam w Diamond 4 za to, że tak szybko wbiłem te dywizje ;(

Bronze III

Silver 2 obecnie. Niedługo planuje wbić Gold. :]

Plat 1, w drodze ku diamentowi :)

easy :D

warn_ico.png
Spam ~ NS

Diamond V

W s3 byłem w silver III, obecnie przydzieliło mnie do bronze I po niezbyt udanej pierwszej 10. Wczoraj z moich 89 pkt zrobiło się 3 pkt przez różne różniste przypadki, ale wracam. Do końca ferii na 99% silver 5 a minimum seria.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Z Silver IV na Golda II

Zacząłem grać rankedy od grudnia i niestety nie posiadam ramki GOLD"a(płacz).

Brąz V wyszedłem na brąz IV - chcę wrócić do silver na razie idzie wszystko po mojej myśli. Z brązu idzie wyjść jak grasz cierpliwie.