Nie tylko Góró to ciemno widzi, ta gra nie ma najmniejszych szans sa te pokemmo i pokemon revolution online które dziala na telefonach. Nie marnuj na to czasu.
PokeLand 2D [ZAPOWIEDŹ]
MishOne pierdzielisz głupoty, gra jeszcze nawet nie wystartowała, a już jesteś pewien, że będzie to słaby projekt. Osobiście widziałem w tej grze duży potencjał i jest duża szansa, że będzie to dużo lepszy projekt o tych gówien co są dostępne na naszym rynku... Bradzie bym się obawiał, że tobi obieca obieca, a wyjdzie tak jak ostatnio porzuci projekt nie informując potencjalnych graczy, którzy czekali z niecierpliwością.
Tobi podasz przybliżoną date testów?
Nie tylko Góró to ciemno widzi, ta gra nie ma najmniejszych szans sa te pokemmo i pokemon revolution online które dziala na telefonach. Nie marnuj na to czasu.
Jakby każdy miał takie podejście to nic nigdy by na świecie nie powstało nowego.
Choć fakt faktem w dzisiejszej rzeczywistości mobile > przeglądarka
Jestem pewien, że znajdą się osoby, które będą chciały grac w naszą grę Przecież Polska jest krajem demokratycznym i nikt nikogo nie zmusza do tego, aby grać w moją produkcję Dla wszystkich, którzy wierzą w projekt i myślą pozytywnie kieruje szczere podziękowania bo jest to jakaś motywacja do dalszych prac
To sie nazywa 'niewrazliwosc' na krytyke.
A dalej celujemy w pierwsza generacje pokemonow? Bd turnieje regionowe Kanto i np Hoen? Bo chyba bd inne generacje? Przewidywane sa turnieje pokemon? Czy zdobycie odznaki jakos wplynie na nasza postac lub pokemona? Czy w walkach 2 vs 2 ( bo takowe mialy byc ) bd odzialywac zaleznosci ? ( Mianowicie np pokemon kamienny nie odczuje w zadnym stopniu ataku elektrycznego, ale gdy uwczesnie otrzyma obrazenia od wody pozniej kolejny atak elektryczny zada obrazenia?), Czy kazdy bedzie mial swojego rywala? Bedzie to NPC czy nasz znajomy z gry z ktorym bedziemy rywalizowac o wsio? Tak o kilka pytań. ^^
Tobi to możesz podać przybliżony czas do testów ?
Wszystko rozpiszę w następnym tygodniu.
No spoko, licze ze szybko ruszy. Ost. czekalem pare miesiecy i klops.
Tak jak obiecałem, Testy w najbliższych 2 miesiącach.
Liczyłem na max 3 tygodnie do testów. No trudno trzeba będzie poczekać te 2 miesiące
Jak sytuacja?
Prawa do używania nazwy "Pokemon" we własnej grze posiadasz?
i jak idą pracę nad grą?
ehh czyli nie można zaufać twórcy tej gry
Pokemon Revolution na ta chwile to jedyny słuszny wybór jeżeli chodzi o te uniwersum, pokeMMO sie przejadło nie ma tam nic co by zachecało do czynnej gry, a te tibijskie klony to szkoda słów. a co do tej zapowiedzi to szybko przyszło a jeszcze szybciej poszło ...
Tobi i gdzie te testy?
Tobi i gdzie te testy?
Pewnie gra umarła
Pokemony w przeglądarce to dość częsty widok, ale czy któraś gra była w pełni grywalna i dostępna dla wszystkich. Nasza gra będzie oferować to wszystko zupełnie za darmo.
Wcielimy się w Trenera Pokemon , podróżującego po świecie , który zamieszkały jest przez wszelakiego rodzaju stworzenia. Na chwilę obecną mogę wszystkim przybliżyć trochę informacji o projekcie.
Będziemy poruszać się po mapie 2d, poruszanie będzie możliwe przy pomocy myszki bądź klawiatury i będzie w pełni zoptymalizowane i płynne jak w innych grach typu Margonem, MFO3.
System walki podobny do tego z gier Pokemon na platformę GameBoy.
Turnieje i wszelkiego rodzaju eventy.
Świat pełen niespodzianek.
Zdarzenia które będą generowane przez system.
Pokemony i przedmioty unikatowe.
System d&d przedmiotów.
Walki grupowe i walki całego teamu.
Niezliczona ilość zadań i wyzwań.
Poziomy dla trenerów i pokemonów.
Systemy pogodowe , pora roku, dzień noc.
Więcej po starcie. Zapraszamy do komentowania i oceniania pomysłu. Każda pomoc mile widziana !