Pokenation - Gra pokemon mmorpg

Ja na PSP sobie teraz pogrywam w Pokémon Red na emulatorze, i całkiem fajnie się gra ;D

warn_ico.png
Offtop - Vayneer

Już się zbliża koniec lipca a tu nic.Będą pokemony ze wszystkich generacji?Można łapać legendarne?Maks lvl 100?Można zmienić outfit na Red'a?Liga będzie pve czy pvp?Spotykamy normalnych trenerów npc,liderów itp czy tylko graczy?Jeden region czy więcej?

Sorki ale dbamy o profesjonalizm i trochę nam to zchodzi.

Pokemony wszystkie generacje (poki z id od 0 do 649)

Tak outfity będą w pełni do wyboru. Tak legendarne można łapać. Max lvl będzie wiekszy niż 100. Spotykamy zarówno trenerów jako npc, liderów oraz zwykłych graczy.

Co do regionu to Cię nie rozumiem za bardzo. Ale jeśli chodzi Ci o mapkę to będzie większa niż w zwykłych pokach. Zapraszam na forum, tam znajdziesz screeny etc.

A nieoficjalna data wersji beta?

Ciężko to stwierdzić mam szczerą nadzieję że przed końcem wakacji. Ale obiecać nie mogę.

a kiedy gra będzie działaci?

działaci?

What. The. F*ck?!

Na stronie tak jak dawniej, czyli nic nie działa >.>.

a szkoda bo pograł bym w takie poki :D

grłao sie kiedys na gba ;)

What. The. F*ck?!Na stronie tak jak dawniej, czyli nic nie działa >.>.

ehhh.... Poczytało by się troche postów to by się dowiedziało o postępie tworzenia gry.

Jak z planami? Zdążycie z betę przed końcem wakacji?

Strona chyba umarła wasza, jest jakiś postęp? Niby Poki ale jedna z lepszych turówek w jakie grałem an gba

Szukacie może maperów, Kiedyś bawiłem się sporo w RPG Marker

[DEV] Polish Civiluser-offline.png

Polska k**wa Fajny nick jak na DEV...

System walki 0 % nie wiem czy to wam uda się skończyć...

Info z forum:

Bad news: Bailiff took my computer against my parents' debts.Good news : Im collecting money for new computer and my friend temporarily lend me his computer for work, but i cant be many hours on it so PN progress will slowed down a little.
Strona chyba umarła wasza, jest jakiś postęp? Niby Poki ale jedna z lepszych turówek w jakie grałem an gbaSzukacie może maperów, Kiedyś bawiłem się sporo w RPG Marker[DEV] Polish CivilPolska k**wa Fajny nick jak na DEV...System walki 0 % nie wiem czy to wam uda się skończyć...

Szukacie może maperów, - Tak. (Tiled map editor)

System walki 0 % nie wiem czy to wam uda się skończyć. - To akurat jest pryszcz :D

Kiedy rejestracja będzie On?

Jacy programiści takie postępy pracy:D

Ciekawe, czy do następnych wakacji zdążą:D

Nie piszcie głupot, że są tylko dwie gry utrzymane w grafice z gameboy'a, proszę bardzo, najlepsza (wg. mnie) wersja internetowych poków, bo idealnie odwzorowana z gameboy'a,bardzo duży playerbase, będzie obejmować pierwsze 3 sezony (kto wie czy nie więcej ;>) tzn. Kanto, Jotho i Hoenn, proszę bardzo link:

http://pokemmo.eu/

"Jacy programiści takie postępy pracy:D"

:) 2 programistów na taki duży projekt to zbyt mało, wg mnie postęp jest duży.

Może tego nie wydać gdyż nie będę pisał o żeczach które są jedynie w kodzie a praktycznie ich nie widać a znaczą wiele.

Aktualnie trwają prace nad systemem plików.(on demand)

Stronka+ forum: http://pokenation.org/

Najprawdopodowniej będę tam programistą wiec będzie również wersja spolszczona ;)

Rejestrujcie się !