Polaczki Erpeczki

Dobre, pożyczyłem do newsa ;)

no to pewnie teraz już nie mam znajomych do gry

Jestem ciekawy czy rodzice będą dumni ze swoich dzieci "piratów" ^_^

Tak!

Będą dumni jak będą musieli iść z nimi do sądu :D

a to nie mogli tego wykorzystać aby kupić np telewizora na ebayu?

Bardzo dobrze !

Przecież za to normalnie inni ludzie placili...

Powinni im wszystkim sprawy wytoczyć.

Akurat dzieciaki, które nakradły (bo tak to trzeba nazwać) równowartość kilkuset dolarów to powinny się obawiać poważniejszych konsekwencji niż zbanowane konto w grze. :P

Swoją drogą ciekawe jak bardzo frajersko poczuje się osoba, która trafi do zakładu poprawczego przez skiny w lolu ! :D

Podejrzewam, że będzie pośmiewiskiem. Biorąc pod uwagę takie wykroczenie

Jak już kraść to na poważnie xDDDD

Wezcie nie straszcie tych dzieci .. , sprawy w sadzie moze tak ale przy wiekszych sumach. O ile wiem przestepstwo to od 4 razów chyba jest :).

SuchCio, większych sumach? Polak zajmujący 1sze miejsce kupił 350k Riot Pointów co jest warte 35 tys. złotych, to niewielka suma? :P

Przestępsto jest juz od 250zł w polskim kodeksie karnym wiec gg

kolejne bany GG :D

Hehehe że też ludzie się nic nie nauczą . Btw pewnie dostaniesz warna za ten link .

Przeciez to nie zaden ref ani nic, zadna reklama. Hehe no jak dostane to perm juz :D

Ups przepraszam :< No ale jeżeli ktoś był pewny ze go to ominęło to niech sie boi :D

Wiedziałem o tym, a i tak kupiłem RP za swoje pieniądze. To nie pierwszy raz, jeśli ktoś pamięta poprzednie tego typu sprawy - ten wie, że Riot zapowiedział koniec patyczkowania się ze złodziejami :)

"Przepraszam" to za mało, przydałoby się usunąć link zanim zrobi to moderator, jednocześnie dając warna ;)

A sam temat... wiadomo że posypały się nowe bany, ale warto to dalej ciągnąć? Przecież nic nowego odkrywczego już tutaj nie padnie.

No to nieźle, Riot teraz wziął się do pracy :D zgadnijcie kto na 1szy miejscu :Phttp://how2play.pl/strzezcie-sie-zlodzieje-rp/