Pomoc ! :D chce mieć długie kłaki ! :D

Ja słyszałem ,że na porost i szybszy wzrost włosów dobra jest urynoterpia.Musisz codziennie,wylewać na głowe szklanke świerzego moczu i dokładnie wcierać.Do tego drożdze,żółtko z jajka i sprawdż czy masz pajęczyny w mieszkaniu.Jak masz to pozbieraj i zmieszaj z moczem i drożdżami.

zgaduje że nikt cię nie lubi i jesteś taki "forever alone" ?

śmieszne , oczywiście koment zgłaszam :)

@Up Dziecko ile ty masz lat?Nie chcesz dobrej porady ,trudno.Posłuchaj tej muzyki,może od tego szybciej będą rosły włosy. http://youtu.be/_lf-Jkn7wR8

Powiadasz że słuchasz metalu od 4 lat i jesteś takim fanem itp itd. Ja słucham metalu od 14 lat a nie jestem takim fanatykiem jak Ty :P Taki offtop. XD

Co do włosów, to co jakiś czas podcinaj końcówki o pół centymetra około. Mi przez to rosły troszkę szybciej ;)

Ale jestes głupkiem. Subkultura metalowców powinna cie wysrać bo im wstyd przynosisz.

Dać się sprowokować i dać wywalić ze szkoły. HAHAHA.

Idz do zawodówki. I zapuszczaj włosy. Będzisz tru metal.

Żałosny typ. Patologia. Matka ci powie, że metal to gówno, i ją spalisz?

Kolejny, beznadziejny temat. To nie forum fryzjerskie, ale pewnie tam pytając się o coś takiego także by była taka reakcja. A tą reakcją jest zamknięcie tematu.

Autor tematu to niezly pozer, tak na zakonczenie rozmowy.

Witam , słucham metalu od dobrych 4 lat...Miałem długą kitę

ale jako iż poszedłem do gastronomika kazali mi ściąć moją kitę (72cm)

teraz żałuje bo mnie z owej szkoły wywalają (dla ciekawskich za podpalenie książki w klasie i wyzwanie dyrektorki od pierd***nego bezguścia bo powiedziała że metal to tylko darcie japy)

I chce od nowa zapuścić kitę

Macie jakieś sposoby na szybkie zapuszczanie włosów może ? zależy mi bardzo :D