Pomoc w wybraniu Laptopa dla Siostry

Ja zaczynam powątpiewać czy Ty sam wiesz czego chcesz człowieku. Napisałeś "komputer dla siostry do simsów 4 do 2.5k zł"Teraz wymyślasz że musi być z Niemiec i upierasz się żeby kupić badziewie, jak Ci mamy pomoc?Sprecyzuj co chcesz i do czego.Jeżeli ma być do simsów 4 to wszystko co napisałeś wyżej się nada.... toster się nawet nada....
toster to może nie ;) bo toster nie odpalał simsow 2 ;)to czwórki tym bardziej.
Polios napisał bardzo mądry post. To, że tam wcisnąłeś jakieś 1.7 GHz jest się w stanie przeboleć, ale HP to taki jakby plaskacz i to taki z odciskiem.A co do komputera to 2 tyś. euro za takie coś? Nie opłaca, po pierwsze sprzęt nie zachwyca, a po drugie nie potrzebujesz aż takiej maszyny.

Jakie 2 tys euro ? O.o

Ja zaczynam powątpiewać czy Ty sam wiesz czego chcesz człowieku. Napisałeś "komputer dla siostry do simsów 4 do 2.5k zł"Teraz wymyślasz że musi być z Niemiec i upierasz się żeby kupić badziewie, jak Ci mamy pomoc?Sprecyzuj co chcesz i do czego.Jeżeli ma być do simsów 4 to wszystko co napisałeś wyżej się nada.... toster się nawet nada....

Napisałem ze szukam laptopa dla siostry do simsow 4/Skype/przeglądania neta i oglądania filmów.Cena do ok 2.5k czyli 600euro.Nie wymyślam ze musi być z Niemiec po prostu tu mieszkam i nie mam zamiaru laptopa z polski ściągać. Nie upieram się na żadne badziewie po prostu szukam laptopa którego bd w stanie kupić tutaj na miejscu czyli gdzieś w sklepie lub niemieckiej stronie allegro itp odpada.Chce dać za tego lapka ok. 500-600 euro ale tak żeby ona mogla sobie bez problemu pograć w te Simsy 4 z dodatkami czy 5 jak wyjdzie za rok czy ile...A co do lapkow wyżej które podałem po prostu szukam czegoś tutaj na miejscu i nie upieram się na nie tylko po prostu pytam bo tez nie chce wywalić kasy na jakieś badziewie a dzięki wam już wiem ze to było badziewie... Będę bardzo wdzięczny jak w tym zakresie cenowym podasz może jeszcze ze 2-3 modele lapkow a ja mam nadzieje ze znajdę je gdzieś tutaj na miejscu do kupienia.

Trzymaj, szukanie na szybko, więc może najdziesz coś lepszego, ale wątpie...

W Niemczech jest sporo internetowych sklepów gdzie sprzedają po taniości, a na sklepy stacjonarne nie patrz, bo nie dość, że jakieś stare modele, to na dodatek drogie.

http://www.notebooksbilliger.de/asus+x555lb+xo246h?nbb=45c48c

Tu masz benchmark simsow na mobilnych kartach

http://www.notebookcheck.net/Sims-4-Benchmarked.125840.0.html

Żeby gre odpalić w full hd na ultra w przynajmniej 30 klatkach, trzeba mieć minimum GT750m, więc w/w laptop w 1366x768 spokojnie odpali tę grę.

A tak na poważnie nawet w mojej malutkiej mieścinie jest z 10 sklepów komputerowych gdzie mogę coś kupić lub zamówić to co dokładnie chce, ty wiesz co i jak ma wyglądać to w czym problem ?, no chyba, że w "niemcach" nie ma takowych sklepów to sorry

A tak na poważnie nawet w mojej malutkiej mieścinie jest z 10 sklepów komputerowych gdzie mogę coś kupić lub zamówić to co dokładnie chce, ty wiesz co i jak ma wyglądać to w czym problem ?, no chyba, że w "niemcach" nie ma takowych sklepów to sorry

No niestety, tutaj nie znalazłem takiego sklepu.

zacznijmy od tego ze 999 zl na laptopa doo grania w simsy/net/skype/filmy/muzyka wystarcza koniec tematu

A po 2 laptop too marnowanie hajsu a po 3 zatruwasz srodowisko bo po 2-3 latach to urzadzenie nadaje sie na utilizacje ktora i tak nie przeprowadzisz tylko na smietnisko wyrzucisz a tam bedzie rozkladal sie przez mld lat plus bateria wyleje i zatrujesz glebe

zacznijmy od tego ze 999 zl na laptopa doo grania w simsy/net/skype/filmy/muzyka wystarcza koniec tematuA po 2 laptop too marnowanie hajsu a po 3 zatruwasz srodowisko bo po 2-3 latach to urzadzenie nadaje sie na utilizacje ktora i tak nie przeprowadzisz tylko na smietnisko wyrzucisz a tam bedzie rozkladal sie przez mld lat plus bateria wyleje i zatrujesz glebe

Polecam zobaczyć w google testy simsow 4 na laptopowych kartach graficznych :) Nie mam zamiaru kupić lapka za 1k zl i grac w 5 fps na low.

Polecam zobaczyć w google testy simsow 4 na laptopowych kartach graficznych Nie mam zamiaru kupić lapka za 1k zl i grac w 5 fps na low.

Takie badziewie to HP może wcisnąć, a tak to raczej nikła szansa, że coś kupisz. Masz już w czym wybierać, a mianowicie laptopy (oprócz HP).

Takie badziewie to HP może wcisnąć, a tak to raczej nikła szansa, że coś kupisz. Masz już w czym wybierać, a mianowicie laptopy (oprócz HP).
czy produkty HP wogole można nazwać laptopami???? Jak już produktem laptopo podobnym. Czyli szajsbookiem

http://www.x-kom.pl/p/241450-notebook-laptop-156-asus-r556lj-xo258d-8-i5-5200u-8gb-1tb-gf920m-bialy.html#specification

w zupelnosci wystraczy...bf4 odpala na ultra.

http://www.x-kom.pl/p/211771-notebook-laptop-156-asus-r556ld-xo125-8-i5-4210u-8gb-1tb-dvd-gf820.html

Bral bym tego-> http://www.x-kom.pl/p/240124-notebook-laptop-156-asus-r556lb-xo153d-8-i5-5200u-8gb-1tb-dvd-rw-gt940m.html odpalisz nawet wiedmina 3

zacznijmy od tego ze 999 zl na laptopa doo grania w simsy/net/skype/filmy/muzyka wystarcza koniec tematuA po 2 laptop too marnowanie hajsu a po 3 zatruwasz srodowisko bo po 2-3 latach to urzadzenie nadaje sie na utilizacje ktora i tak nie przeprowadzisz tylko na smietnisko wyrzucisz a tam bedzie rozkladal sie przez mld lat plus bateria wyleje i zatrujesz glebe

pol_pl_Kalkulator-Casio-DJ-120D-17884_1.

Simsy 4 na full + wszystkie dlc.

@Topic: kupisz asusa z GTX 820m i i5 i na prawde nie masz się czym martwić. Reszte dobierasz sobie wedle uznania - ram/hdd/ssd

Dzieki wielki za pomoc wszystkim. Kupilem Asusa, działa bez zarzutu.

Niemiecka stronka, czyli niemiecka klawiatura a w PL są taniej :P

Acer F5-572G i5-6200U/8GB/1000 GT940M FHD

http://www.x-kom.pl/p/264222-notebook-laptop-156-acer-f5-572g-i5-6200u-8gb-1000-gt940m-fhd.html

Z51-70 jest lekko shitowy :/

Witam :)

Siostra planuje zakup laptopa do ok. 2.5k zł, jest jej potrzebny do gadania na skype, neta i do grania w Simsy 3/4. Jakieś propozycje ? Dość ważne żeby te Simsy z dodatkami chodziły w miarę dobrze na tym lapku.