Wspaniałe tam musiało być spaghetti w kodzie, że tyle im to zajęło, nawet jeśli dopiero po dekadzie pomyśleli, że warto takie coś zaimplementować xD
Ponad 22 lata czekania na układanie w stosy
czy ktoś ma pomysł jak się do tego odnieść xD?
???
Co
Stack już jest i po ostatniej poprawce działa prawidłowo. Zapraszam do przetestowania oldschoolowego MMO
Kolejny update tym razem łatwiejsze układanie materiałów w magazynie
Event mantle
Szczegół w linku - https://thangglobal.com/gameguide/game-events:1-year-anniversary
A tutaj zdjęcie z broniami dot5+10 (tar - kolor fioletowy) i maga różdżka yelba +5(max) stąd pomarańczowy
Trzy sety od 180+10 stąd kolor fioletowy
Sety +11 stąd kolor zielony
Obecnie 20 osób testuje nowego klienta i są łatane błędy. Także niedługo będzie więcej FPS i kompatybilność z grafiką AMD
5 sierpnia start nowego klienta w wersji beta
A na dole sety zrobione na max +12
Już jest nowy klient zapraszam do wspólnej zabawy
A tutaj wojo z nową mantla i kolejnym mieczem zrobionym na +10 z tym że teraz na MIR stąd kolor zielony
Zapomniałem dodać launcher trzeba przestawić na 4,6 jeśli chce się mieć lepszą wersję (nie wiem czemu tego nie dali w automacie)
troche takie MuOnline
Sądzę że dużo bardziej rozbudowany system ulpeszania (dodam zdjęcie co idzie do jednej części setu od 180 od +0 do +12)
Jeszcze jest coś takiego jak skille które lvluje się od ilości uderzeń i nie są one przepisane na stałe do postaci także można z nimi robić co się chce
Siemka, jakies tipy na start? Nigdy nie gralem, zupelnie nie wiem o co chodzi, jak zaczac? Robic questy? Grind? Poki co wyszedlem w miescie w prawo i bije kukly treningowe. Klasa ta pod zrecznosc.
Witam zdecydowanie zapraszam na discord polski tam są wszystkie informacje(ważniejsze rzeczy niż na ich stronie) I jeżeli masz zamiar grać jedna postacią to mag, jeśli dwoma to wojo + mag. A 3 postacie to już każdy według własnego uznania ja mam wojo, mag, Rian a bywa że ludzie robią 3 magow, 3 wojów. Każda postać jest inna ale w 3 tworzą najlepsze kombinacje.
Ta mapa PVP jest do testowania DPS co sam robię poprawiając GMow z balansem
Teraz jakbym miał zaczynać od zera od razu leciałbym 2 postacie na raz. Nie bawiłbym się pojedyczno. Na discord mogę coś głosowo wytłumaczyć
Ta opcja jest w wersji 1.0 dostępna jak włączy się 4,6 niestety jeszcze nie działa. To powoduje że poty klikane na jednym koncie aktywują też na drugim
A to nie, dzieki. Wymuszenie przez gre granie wiecej niz jedna postacia to nie dla mnie. Szkoda czasu.
Pozdrawiam
Graja też jedna ale to już jak ktoś lubi. Ja to wolę X3 a niektórzy X2. Więcej pracy jest na 3 ale można wtedy samemu bosy robic
Wszystkie bronie na MIR(zielony kolor) tak się prezentuje nowy klient - trochę inne oświetlenie
to jak tam gra w to 10 osób to razem jest 30 bo każdy ma 3 boxy
Nie każdy gra 3/2 to już wymaga więcej pracy. Obecnie unikalne wejścia to ok 45/70 dziennie