Poszukiwania smartfona

SE Neo V 1gz ekran chyba akurat 4 cale no i oczywiście android, na allegro kupisz nowego bez większych problemów do 800 zł, jeżeli jednak chciał byś trochę zaoszczędzić to polecam SE Live(posiadam go :D) prawie to samo co neo V tylko z mniejszym ekranem. Jeżeli uznajesz że 500 zł na telefon to wciąż zbyt dużo to tylko Samsung galaxy mini 2 z procesorem 0,8ghz ekranem 3,5 oraz androidem. Jeszcze słyszałem o takim cacuszku jak Motorola fire XT(ta z ekranem dotykowym bez klawiatury) ale to raczej rzadki towar.

wave do bani przeglądarka azargo chce miec gwarancje na miejscu i nie chce kupic tel. niewiadomo skad.

ok jestem przekonany do se live ( w jakim sklepie dostane go za 800 zł?)

Wave jak za tę pieniądze niszczy konkurencję wiem co mówię bo sam go mam i jestem zadowolony z zakupu jedyny mankament tego telefonu to nie system mimo, że każdy to sugeruje tylko samsung apps sama bada jest świetna korzysta mi się z niej lepiej niż z androida. (jak zależy Ci na grach to odpuść sobie ten telefon jeśli na jakości wykonania i świetnym ekranie to bierz bez zawachania)

Przejrzyj oferty na allegro albo większych sieci sklepów prowadzących sprzedaż tego typu. SE Live coraz trudniej dostać, ale wystarczy dobrze poszukać i na pewno się uda. Osobiście sam widziałem w Carefurrze na pasażu sklep z telefonami a w nim, za szybą Live.

I popieram Blugkolffa w tym co mówi, bo facet zna się na rzeczy ;) Kierowałem się jego opinią kupując swojego SE Live i cieszę się, że postąpiłem tak a nie inaczej, bo byłem bliski kupienia dużo gorszego telefonu w podobnej cenie :)

w media markt jest za 900 a saturn 1000 z allegro boje sie kupowac

:/

A komis jakis?

ace2 kosztuje ponad 1000zł . blug to jaki telefon polecasz bo se live ktory podales jest niedostępny w sklepach (chce kupic telefon w sklepie na miejscu ,takim jak mediamarkt, rtv itd.) prosze o podanie obiektywnych propozycji , duzo osob uwaza ze ixh telefon jest the best i to go wlasnie mi polecają.

Na allegro kosztuje 800 zł i przesyłka. Ponad 1000zł kosztuje ale SGS II, kolego. Nie wiem czemu się ograniczasz tylko do tych sklepów, na allegro zawsze jest taniej :), ale jak wolisz więcej płacić to twój wybór.

http://allegro.pl/samsung-galaxy-ace2-i8160-warszawa-sklepy-i2553828665.html

Witam wszystkich forumowiczów, poszukuje smartfona( naszukałem sie troszke i stwierdziłem że mi to nie idzie )

Potrzeba mi

- dobra roździelczość ( nie chce mieć poszarpanych literek na oddaleniu )

-procek min. 0.8Ghz ( nie chce zawiech np w grach)

-aparat 5megapikseli

-ekran tak około 4 cali

-Wifi i Gps

I rzecz najważniejsza - Android !!!

Mam nadzieje że podrzucicie mi pare propozycji ( być może z recenzją)

@EDIT do 800zł