Puki co może byśmy mogli chwilowo pograć razem w jakiś zabijacz czasu? Ktoś coś ma?
Paladins ^^
Puki co może byśmy mogli chwilowo pograć razem w jakiś zabijacz czasu? Ktoś coś ma?
Paladins ^^
Zamierzamy wypróbować Bless 8 grudnia startuje OB na wersji Rosyjskiej oczywiście jest eng patch, a 10 grudnia startujemy z nową wersją która wchodzi do Archeage właśnie 10 grudnia, więc kto jest chętny zapraszamy na Discorda wyżej link podany.
ps. Ewentualnie pisać na priv.
Również pograłabym z kimś w jakieś mmo :). W AA grałam chwilę jak wyszło. Mój komp oblega Aion I BS, ale brak ludzi do gry. Czy ktoś zamierza odpalić ruskie Bless ?
o 16:00 rusza nowy serwer w ArcheAge. Zapraszamy zainteresowanych wspolna gra tutaj:
Witam, poszukuję kilku kompanów do wspólnej zabawy. Chciałbym nastawić się na grę w party, wspólne expienie, dungeony, raidy czy też swobodne zamulanie i rozmawianie na teamspeak'u.
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że tytuł któremu poświęcimy czas nie jest jeszcze ustalony, ze względu na fakt iż od dłuższego czasu nie miałem okazji "zadomowić" się z jakimkolwiek tytułem spowodowane samotną tułaczką. W związku z tym, jeżeli ktokolwiek jest w podobnej sytuacji lub potrzebuję dodatkowej osoby do swojego "party" chętnie się podłączę. Jeżeli chodzi o tytuły jakie chcielibyście mi zaproponować to poniżej wskaże zarys tego co mnie interesuje/w co grałem/co mnie odrzuca, natomiast jeżeli jesteście wolnymi strzelacmi i sami nie jesteście zdecydowanie to po zebraniu jakiegoś tam grona zainteresowanych, metodą eliminacji możemy wypracować sobie jakiś tytuł.
Tytuły w które grałem i miło wspominam:
- Dungeons and Dragons Online (przeszedłem ok. 60% darmowego contentu)
- Lord of the Rings Online ( Dobiłem ok. 30 lvl )
- Silkroad (Piękne czasy, questy grindowanie, partyyy, niestety boty i wydawca zabili grę :(( )
- Aion ( Przyjemna gra jendakże robi się monotonna solo, z resztą jak większość )
- Tibia ( Kolejne dobre wspomnienia, bicie lvlu, loocenie eq pk )
- Knight Online ( Kolejne dobre wspomnienia, znowu boty ale jakoś ujdzie, grind questy + przyjemne pvp )
- Tera Online ( Grałem dośc krótko tj. wbiłem około 30 lvl )
- Archeage ( Którko grałem choć wydaje mi się, że jest to ciekawy tytuł z potencjałem )
- Path Of Exile ( Przyjemna rozgrywka choć z czasem trochę monotonna )
- Diablo 3 ( To sam co up, ile można robić tych szczelin O.o )
- DDO Neverwinter ( Trochę za prosta gra, biegasz czyścisz i spadasz )
- Vindicus ( Całkiem przyjemne ale brak otwartego świata troszkę męczy)
- C9 ( To co Up )
- Pewnie parę tutułów jeszcze zahaczyłem aczkolwiek nic nie przychodzi mi do głowy
- Wow ( Trochę na globalu (do cata) trochę na privach. Z dobrą ekipą gra się przyjemnie, solo gra jak dla mnie trochę katorga biegać po tym ogromnym świecie samemu)
Generalnie jestem otwarty na wszelkie propozycje dotyczące mmo. Raczej nie przepadam za grami typu World of Tanks, War Thunder. Miło by było zagrać z fajną "zgrają" ludzi w tytuł, w którym wbicie lvl capu nie zajmuje tygodnia casualowej gry, npc rzucają ekwipunkiem na lewo i prawo, co powoduje brak przymusu chodzenia na bossy czy jakieś moby w celu wydropienia jakiegoś EQ, po prostu żeby zdobywanie poziomów, wykonanie jakichś questów czy udany raid dawał satysfakcję. Mogę zagrać w tytuły f2p bądź b2p, wolałbym unikać systemu miesięcznego aczkolwiek mogę dać się przekonać. Chętnych proszę o komentarze lub wiadomości prywatne : )