Poważny Bug na głównej

Warcraft947, jak możesz to testuj dodawanie komentarzy na starych newsach tak by nic nie popieprzyć. Wrazie ponownego zaspamowania pisz do mnie lub w tym temacie i będziemy powoli kombinować i sprawdzać różne możliwości tak aby finalnie wszystko działało jak trzeba.

Ok, moj sprzet jest następujący:

Windows 7 Home Premium 64 bity

Pentium Dual Core CPU E6700 2.2GHz 2 CPU

GeForce 405.

Użyje różnych przeglądarek i spróbuje dodać komentarz w jakimś starszym newsie.

@Edit - Ah tak, bana mam -.-

trochę oddam a może coś pomogę, używam firefoxa i od kilku dni zauważyłem, że można podbijać swoje oceny w komentarzach, później nie mogłem edytować sowich postów, następnie nie mogłem dodawać odpowiedzi ani oceniać ale teraz jest już okej i wszystko działa jak wcześniej :)tak więc myślę, że u Warcraft497 też już wszystko wróciło do normy

Błąd faktycznie dziwny. Już się biorę za sprawdzanie tego.@Xasarm, Warcraft947Podajcie proszę następujące parametry: System operacyjny, wersja przeglądarki oraz Wasze loginy na portalu.Postaram się rozwiązać jak najszybciej ten błąd. Niestety tego typu błędy są najgorsze, bo ujawniają się wyłącznie na jakiś konkretnych konfiguracjach systemu.

Proszę bardzo: Windows7, Mozilla Firefox v12(na Google Chrome wszystko działa), nick na portalu Xasarm.

@edit dodawanie na firefoxsie komentarzy już działa

@2edit o lol! sam sobie mogę na firefoxsie podbić komenta na +1 tak chyba każdy może fail dla mnie :)

Teraz wbiłem i już wszystko jest jak dawniej, nie wiem co się stało.

@up, spokojnie usterka faktycznie była. Poprawiłem jeszcze dodatkowo możliwość plusowania własnych komentarzy (już nie można tego czynić)

Pozdro

Właśnie napisałem posta na głównej stronie w newsie pod GW2, i napisało mi sie około 30 tych samych komentarzy... Nie mam zielonego pojęcia jak to możliwe, z tego co widze nikt chyba tak nie miał, przynajmniej do tej pory. Wie ktoś o co chodzi?

http://mmorpg.org.pl...-Weekend?page=2 - Juz usuneli te komenty

Btw. By nie bylo ze spamowalem, tam po prawo widać, że zostały one napisane dokładnie w tym samym czasie.

Edit: Halo, pomoże mi ktos czy co? Bo boje się aż napisać komenta xD

Aha, dodam jeszcze do tego, ze nie moge plusowac i minusowac komentarzy, ani odpowiadac, tylko dodawac.