Jeśli masz już zaktualizowany system to wyłącz w panelu sterowania aktualizacje całkowicie. Zrób reset kompa. I wyłącz tworzenie kopii zapasowej tj. punktów przywracania.
Problem z nowym dyskiem
Na razie problem rozwiązany, facet z serwisu dzisiaj był pomógł mi trochę i na tą chwilę testujemy. Dzięki wszystkim za pomoc i poświęcony czas
Baracuda z morele?
Jeśli tak to wadliwa sztuka #potwierdzoneinfo
Sam taką dostałem
Napisz jak Ci pomógł, może komuś z podobnym problemem się przyda takie info.
Z końcem czerwca przyszła do mnie piękna paczka od morele.net z częściami do komputera. Wszystko grało pięknie lecz od kilku dni dysk się zbuntował a mianowicie z menedżera urządzeń wychwyciłem 100% użycia dysku i ok 20mb/s z samego jednego procesu System. Myślę w porządku sięgnę po kilka sposobów do internetu. Próbowałem wyłączania defragmentacji dysku, stronnicowania, sztuczek w rejestrze itp. Niestety na nic. Zdecydowałem się na format dysku, przeinstalowałem na nowo Windowsa 7 z którego korzystałem, zainstalowałem sterowniki dołączone do sprzętu odpalam menedżer i dalej to samo. Ściągnąłem z internetu program o nazwie HD Tune do sprawdzenia sektorów pamięci czy żaden nie jest uszkodzony i jest wszystko pięknie a "Health" dysku jest OK. Od samego włączenia komputera już na starcie lagi niemiłosierne a coś włączyć graniczy z cudem. Czy jest jakieś inne wyjście oprócz oddawania dysku na gwarancję? Miał już tak ktoś i poradził sobie z tym?