Professional League of legends player uczy jak grać w ligę

Współlokatorka jest zazdrosna bo sama strimowałaby simsy a ze jej laptop jest z drewna to jej problem. ZAZDROŚĆ i tyle

Ma ktoś mirror tych streamów? Aż chce się przekonać, jak słaby jest poziom nagrania. Najwyraźniej autor tematu ma aktywny stream przez sekundę, bo nigdy nie zdążam.

Strim dzisiaj byl od 12 do 14 a potem od 20 do 23 okolo. Jutro także będzie, polecam śledzić fb gdzie wklejam informacje o strimie.

Ktoś wszedł dzisiaj na strimek ? Jeśli tak to jak oceniacie ?

Stream można opisać tylko w jeden sposób ,,Dno Intelektualne''. Lecz dalej zastanawiam się dlaczego ty to robisz... Bo jakoś nie przekonuje mnie fakt, że taka osoba mogła by normalnie funkcjonować w społeczeństwie. Pewnie w prost nie odpowiesz. Szkoda nie powiem...

Szkoda ze cie nie bylo na wieczornym. Zapraszam jutro!

Do jutra pumba xDD

...

To było z góry przewidziane, że będzie taka reakcja. Szopka była zbedna. :)

lolz, ten fejk był super oczywisty

Jak dzisiaj się wam podobało ? Jestem ciekawy opini ;)

27.04 22:00 GMT+2 NEXT STREAM ( ͡° ͜ʖ ͡°) Professional gamer's educational stream ( ͡° ͜ʖ ͡°) twitch.tv/ravadaxx

Mam wrażenie, że ten ravadaxx to nowy projekt Gr@żyna, tylko że obejrzenie czegokolwiek graniczy z cudem. Nie rozprzestrzeni się.

AHHAHAHAHAha Dzisiaj 22 zapraszam ;)

A ja raczej stawiam na to, że po prostu idealnie trafił z pomysłem gdzie wziąć widownię. Nikt nie oglądał, więc wystarczyło naściemniać, a teraz robić z siebie pośmiewisko... ważne żeby było głośno :rolleyes:

Mam wrażenie, że ten ravadaxx to nowy projekt Gr@żyna, tylko że obejrzenie czegokolwiek graniczy z cudem. Nie rozprzestrzeni się.

Grażyna Żarko przypomniałeś mi xDD

Smutne to, że ktoś w taki smutny sposób, próbuje zdobyć poklask innych. Ja w grze autora, żadnej profesjonalki nie widzę. Za to żenadę tak.

...

To nie o to chodzi o to, czy każesz czy nie. Niektórzy ludzie są tak głupi, że aż zabawni. Ty do tej grupy się niestety nie zaliczasz. Twój stream nie jest ani profesjonalny, ani zabawny. Poza tym, marne odwracanie kota ogonem słabo ratuje Twój wizerunek. Wytłumaczenie "zgrywałem idiotę by nabrać innych" jest słabe, a krytyka pod Twoim adresem jak najbardziej uzasadniona(a nazwanie tego projektem.... powiedz mi, jaki kolor ma niebo w Twoim świecie?). Jeżeli nie umiesz prowadzić transmisji w sposób ciekawy to nie rób tego wcale.

...

Wiecej ludzi bys zgarnal jakbys napisal, ze robisz giveaway, rzucilibysie jak na mieso.

LEL
Anyway

Po tym jednym czyms I tym jednym slowie to ja bym skonczyl z toba rozmawiac, brakuje jeszcze yoloswag lmao lmfao

#yoloswag lmao lmfao ^_^ a giveaway bedzie ;)