Też pogram, client się ściąga.
Nick:Avinnger
Też pogram, client się ściąga.
Nick:Avinnger
Server 1 Ch 1
Zaraz zrobię pokój!
MMORPG.ORG.PL pass: mmo
Ja wbiję do was koło 18, teraz nie mam czasu na grę ;d
To zrób ktoś pokój MMORPG.ORG.PL z haslem: mmo
Proszę o podanie strony głównej gry bo bardzo mi się spodobała. Jakby co PW
Jak kogoś interesuje, to tutaj jest świeży(z wczoraj) gameplay z Project Blackout,w wykonaniu Omera z mmohut.com.Oto on:
P.S. Jestem w trakcie ściągania
Sam niewiem dlaczego ale jakoś bardziej ciągnie mnie do Suden Attacku - mniej hacków i ogółem lepsza rozrywka
dla mnie Project Blackout jest dużo lepszy od sudden attack
Ja zaraz wbijam , ale czekam na potwierdzenie rejestracji.
P.S. Dobra jest, wbijam do gry.
jeśli masz poczte o2.pl to tak owego potwierdzenia nie otrzymasz :>
Mam wp.pl ale nie przychodziło, więc założyłem konto na gmail.com i od razu przyszło.
EDIT:Ściągnąłem jakąś wadliwą wersję(z gamershell, chyba z OB była) i ściągam od nowa, ale teraz z GameFront.
ja pobrałem z fileplanet i normalnie chodzi
Będziecie grali około 20?? Bo teraz muszę już lecieć, o tej godzinie potem będę jeszcze grał.
Instaluje.Dolacze o 17:30.
Moim skromnym zdaniem SA przy tej grze nie daje rady .
W Project Blackout nie dosyc ze jest lepsze grafika + fizyka ktorej jako tako nie ma w SA ponad to jest wiecej map i to ciekawie zrobionych .Zarówno w PB i SA szybko sie zdobywa ''kasę'', jednak w PB za kazdy lvl dostaje sie pieniadze a lvl idze o wiele szybciej niz w SA.Instalujac ta gre nie malem zadnych problemow zarowno z updatem jak i z sama intalka w przypadku SA bylo inaczej. Kolejnym plusem w Pb jest niszczalne otoczenie w niektorych miejscach na mapie lecz rozgrywka jest wolniejsza niz w SA . Jeszcze sie nie spaotkaalem z jakims cziterem itp. (mnie wyzywaja od nich ).Stosunkowo podobna waga instalki .Milszy dla oka i latwiejszy w obsludze interfejs i mozna by tak wymieniac....
Tak ale do PB hacki są naprawdę łatwo dostępne, do SA już tak nie jest - trzeba płacić za hacki dlatego jest ich mniej niż w PB. Pograłem trochę miałem 15-4 (K/D) i już zostałem zvotowany do banów/kicków...n/c poprostu.
Ale do PB masz hackshielda co pewnie cos wylapuje .
PS. 15/4? cienko xDD
HackShield nic nie daje wierz mi...
PS. dlatego mówie że same nooby w to grają bo mając 15/4 już uważają mnie za hackera...
Wiem ze graja nooby xD slysze jak ktos idze za mna odwaracm sie bum HS a oni ze mam wallhaka i ze juz report i wgl ; d.
Dlatego wole SA gdzie jest 1 hacker na tysiąc graczyw innym przypadku ciągle dostaje kicki...