Do tych zestawów brakuje tylko napędu?
Propozycja zestawów komputerowych - sierpień 2014
Brakuje? Moim zdaniem to zbędne "coś"...
Potrzebujesz napęd to bierzesz jakiś i tyle.
Co do zestawu zrypał mi się koszyk.. czemu taka płyta? Bo chyba nie zamierzasz siedzieć na pentiumie bóg wie ile? Jest przeznaczona do przyszłej rozbudowy... na i5/i7 "K"Co do "watonomi" jak to nazwałeś... znajdź mi lepszy zasilacz do 300zł?Może być i 350w ALE MA BYĆ LEPSZY.
O lepszy w tej cenie trudno, ale jaki ma tutaj sens? Lepiej wziąć tańsze PSU i kupić mocniejsze GPU. Tak samo lepiej też wziąć bardziej opłacalne mobo. Z97-PRO4 od Asrocka to lepsza i tańsza płyta.
Planuję zakup zestawu za 2600 w najbliższych dniach i zastanawia mnie kilka rzeczy.
1. Jak jest z czasem realizacji przy wyborze opcji darmowego montażu?
2. Czy do radka znajdującego się w zestawie dostanę key do akcji Never Settle Forever, tj. czy będę mógł wybrać 2 gry z puli podanej przez AMD?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
1. Kwestia czy wszystkie części są dostępne czy "dostępne" (muszą je specjalnie ściągać itd.), bo może być sytuacja ze będziesz specjalnie czekał przykładowo na obudowę i to wydłuży cały czas dostawy.
2. Musisz spytać sklepu czy obecnie objęci są programem, bo był czas że promocja została wstrzymana.
To zależy jak trafisz z częściami. Zatwierdzenie trwa około doby, realizacja około 3 dni, dostawa najmniej 1. W najlepszym wypadku 5 dni, ale nastaw się raczej na minimum tydzień.
mam problem kupiłem komputer na morele przysłali mi złożony podłączyłem wszystko jak powinno ale nie chce się uruchomić, w pudełku od zasilacza są jakieś kable czyżby przez to że nie są podłączone nie chce się uruchomić ?
mam problem kupiłem komputer na morele przysłali mi złożony podłączyłem wszystko jak powinno ale nie chce się uruchomić, w pudełku od zasilacza są jakieś kable czyżby przez to że nie są podłączone nie chce się uruchomić ?
Głupie pytanie, ale może Ci pomoże: czy przełącznik z tyłu zasilacza (o ile Twój zasilacz go posiada) nie jest czasem wyłączony?
PS
Drugie co mi do móżdżku przyszło to ewentualnie źle podłączony panel przedni obudowy.
Te kable... Może zapomniałeś o kablu sieciowym?
takie kable mi zostały https://imageshack.com/i/ipbxBJq6j ale wszystko jest podłączone i nie widze miejsca na te kable
A do czego ci ten wiatrak potrzebny >?
potrzebny bo wogóle nie mam chłodzenia na procesorze
czy ten cooler będzie pasował http://www.neonet.pl/cooler_master_rr_t2_22fp_r1.html ?
Cooler jest razem z procem .
Cooler jest razem z procem .
ale ja go nie dostałem
On kupił OEM nie BOX więc chłodzenia nieposiada.
Swoją drog zrobiłeś glupote bo BOX tańszy.
P.S. Czemu niewybrales i7 4790K? Mial bys 4,4GHz w turbo.
Wat Oem ?
wtf
Co ty nie wiedziałeś?
Box - klik
OEM = klik[/ur]
Chyba nie muszę mówić który bardziej się opłaca (jeśli brać pod uwagę te konkretne procki)?
Oczywiście że wiedziałem . Dziwię się tylko jak można kupić proc w OEM .
Przecież jest droższy xD (swoją drogą ciekawe czemu )
ZESTAWY DLA OSÓB NIE PLANUJĄCYCH OC PROCESORA
ZESTAWY DLA OSÓB PLANUJĄCYCH OC PROCESORA
ZESTAWY MINI GAMING DLA OSÓB NIE PLANUJĄCYCH OC PROCESORA
ZESTAWY MINI GAMING DLA OSÓB PLANUJĄCYCH OC PROCESORA