Prywatny Serwer TERA Online [GamezTera]!

Mam pytanie dla tych którzy graja na tym serwerze czy ogólnie nie ma samouczka czy tylko mnie wywala kompletnie z gry??

i czy każdy ma zbugowany Quest na 5 lvl "the secret life of tree" chodzi o to ze nie pokazuje filmiku i nie da się zabić moba co prowadzi do tego ze nie można zrobić poszczególnych questów oraz używania teleportu więc nie da się przelecieć do następnego miasta.

Chodzi mi o to czy ja coś źle zainstalowałem czy tak po prostu jest??

Dzięki za odp.

Pozdro

Serwer stoi stabilnie, nie ma lagow, co nie zmienia faktow ze nadal bugi sa, w styczniu rusza oficjalny serwer, nie beta, maja zniknac wszelkie bugi, ma zaczac dzialac wiekszosc questow, w sumie i tak grindowac lepiej bo szybciej lvl bijesz, jestem w jedynej polskiej gildii na serwie, 13 nas jest tylko. GIera naprawde piekna, super pvp, dungi tez ladnie zrobione, goraco polecam, ci ktorzy mowili ze serwer to sciema to sie grubo mylą, jedyny minus taki ze instalka ma 26gb ;p Ale tam, 2 dni i jest. Serdecznie zapraszam

A ile jest contentu?

GIera naprawde piekna, super pvp

Moim zdaniem PvP w tej grze ssie inne rzeczy co wymieniłeś zgadzam się ale giera nie jest warta płacenia :)

Content jest duuuzy, tylko niestety nie liczac questow, co do pvp, kazdy ma swoj gust a o gustach sie nie dyskutuje ;p, pvp jest dynamiczne, moze nie az tak bardzo jak w np w C9 albo w tych wszystkich grach 2d typu elsword maple story, ale uwazam ze jedno z lepszych, jak nie najlepszych. W kazdym badz razie, endgame jest wpytke, z tego co tam widzialem ludzie glownie pvp graja wlasnie, ale na dungi tez sie party znajdzie.

Ile ludzi gra na tym serverze? Chętnie bym wypróbowała Terre tylko nie wiem czy warto (26 gb ściągania).

Na gameplay'u kolesia nagrywającego zrobionego wczoraj widziałem że channele są low... więc dopuki nie będzie koniec bety nie radzę nawet zaczynać tam grać ;), jak będzie finalna wersja to wtedy można zobaczyć jak się w to gra :)

Na koreańskiej wersji są hardcore pvp i dungi. Tam ludzie wiedzą jak grać. Ale i tak to nie jest to co w lineage.

A gra ktos na http://dreams-gaming.com/ ? Bo bym zagral na jakims dobrym privie, bo na GamezTera nie dam rady wejsc.

NA global czacie caly czas ktos pisze, na mapkach tez ludu sporo biega, w miescie tez jest kilkadziesiat sztuk. Tysiecy moze tam nie ma, ale te kilkaset napewno.

Nie lepiej wydać ok. 50zł i grać od 10 stycznia na kr serwerze?:)

Nie, nie bede gral z krzaczorami ktorych nie potrafie pojac, gdybym mial kase juz wolalbym grac na eu. Ale nie mam, dlatego korzystam z opcji ktora mam, i jest nia gamerztera.

Czy w jak serwer wejdzie w faze już po becie to będą kasowane postaci?

Jak z populacja? Widać biegających ludzi, czy pustki ?

srednio 200-300 ludzi on, i tak, ponoc 4 stycznia ma byc reset, wszystkie postacie ida w pisssdu... aleee... jak juz wejdzie w faze officiala to serwer ma dzialac w 95%, skupiaja sie glownie na zbalanowasniu klas (mystic dziala w 50%, lancer w 70%, slayer/bers w 80% kiedy warrior az w 95%), instancjach i questach. dlatego licze ze w tym miesiacu, gameztera bedzie juz tak naprawde serwerem na którym bedzie mozna grac jak na oficjalnych.

Mam płytkę z oficjalem, da rade jakieś pliki podmienić, żebym mógł się podłączyć do tego?

nołp, potrzebujesz instalki gameztery, niestety. nie sugerujcie sie tym co jest napisane w dziale "connect" na stronce, oba torrenty sa identyczne, admini posrali klienty.

A też ściągnę i trochę się tam pobawię bo gra jest fajna tylko niestety ten abonament.

Ile waży?

+ - 25gb

ok informuję że serwer chodzi bardzo płynnie oraz jak na razie wszystko działa tak jak powinno. Serwer zrobił na mnie wrażenie i chyba powrócę do tego tytułu ta gra jednak ma to coś co przyciąga do siebie. Osoby które chcą sprawdzić grę niech się nie wahają i ściągajcie polecam.