IE w 90% ,FF okazjonalnie
Ja dokladnie tak samo Dalem glos na Explolera. PS : Niewiedzialem ze istnieje taka przegladarka ktora sie nazywa : " Safari "
IE w 90% ,FF okazjonalnie
Ja dokladnie tak samo Dalem glos na Explolera. PS : Niewiedzialem ze istnieje taka przegladarka ktora sie nazywa : " Safari "
Jest!
Uzyawana była zdaję się do iPhonów i iPodów! A weszła do normalnego użytku.
Teraz do "i" - gadżetów ma dojś specjalna wersja Firefox-a!
Na Firefox-a 4 musimy sobie jeszcze trochę poczekać .
@Sorry za posta... Nie wiem czemu nie pokazało mi mojego ostatniego posta... Sorry!
Czy tylko mi się wydaje, że ostatni post był w kwietniu. No człowieku, mogłeś się opanować. -Slod
Najważniejsze, że temat mój...
Głos na FF oczywiście, jak dla mnie najlepsza z dotychczasowych przeglądarek, pod względem szybkości hehe xd.
Skoro temat odkopano to też dorzucę swoje dwa grosze. Osobiście używałem chyba wszystkich przeglądarek. IE to totalna klapa. Potem zassałem operę, byłem zadowolony - pewnie dlatego że wcześniej korzystałem z IE, miałem kontrast. Z ciekawości ściągnąłem Mozille i szczerze? była gorsza od opery, takie moje zdanie. Używałem ją przed dłuuugi czas, aż wkońcu przeczytałem o Safari, i również ją zainstalowałem . Wypadła słabo. Aktualnie używam Google Chrome, i jestem z niej zadowolony o wiele bardziej niż z jakiejkolwiek innej przeglądarki.
Kożystając z tego, że ktoś temat odkopał to dorzucę swoje trzy grosze, z Natscape'a przesiadłem się na FF, podoba mi się jego prostota, ale zaniepokoiła mnie ostatnio wypowiedź przedstawicieli Mozilli, że planują tworzyć płatne wtyczki, więc na razie zostanę przy FF, ale nie wiem jak długo.
W tym temacie chciałbym zapytać was jakiej uzywacie rzeglądarki internetowowej!
ja sam używam Mozilli firefox I oddaje na nią głos!
PS. - Nie wiem czy dobrze włozyłem ten temat (kategoria???)