Przygarnę klucz do gierki z promocji

@Rodzynek dostałem kluczyk od dredzika, mam go wpisać na nowym koncie czy na trialu ?

Jeśli chcesz od nowa grać to nowe konto zrób, ale jeśli chcesz kontynuować przygodę to logujesz się na swoje konto i klikasz Redeem Code lub wchodzisz poi zalogowaniu pod ten link

https://www.blackdesertonline.com/shop/code

@Rodzynek Tylko czy Dredzik dostanie te nagrody jak wpisze na trialu swoim ?

@Rodzynek Tylko czy Dredzik dostanie te nagrody jak wpisze na trialu swoim ? 

Tego nie wiem, na 100% działa to na nowym koncie

Napisałem do Deski sms-ka, żeby zapytał się GM-a lub Jouski czy jak na trialu gdy masz 30lv to po wpisaniu z automatu otrzymuje darczyńca klucza nagrody, czy tylko to działa na nowe konta. Jak dostanę odpowiedź dam cynka

@Rodzynek gadałem z gościem który ponoć dużo gra w BDO i powiedział żebym wpisał na tego triala i będzie działać :)

@Rodzynek gadałem z gościem który ponoć dużo gra w BDO i powiedział żebym wpisał na tego triala i będzie działać  

Deska napisał że darczyńca kodu powinien otrzymać nagrody. Jednak może być wymagane wbicie dodatkowego 1 poziomu extra. czyli jeśli miałeś poziom 33 to wbij 34 i powinno być ok. Wtedy dredzikowi powinien się na stronie www pokazać guzik do odebrania kuponu.

Jesteście obrzydliwi, brzydzę się wami.

Jesteście obrzydliwi, brzydzę się wami. 

Napisał koleś który obiekt swoich westchnień i jazdy na ręcznym na na avatarze. Myślę że większość ludzi się brzydzi takimi jak Ty. :)

Ile czasu od aktywowania gifta ma się na nabicie tego 30 czy też tego dodatkowego lvla na utworzonej już postaci (o ile to działa). Po trialu wykasowałem bdo no i teraz muszę trochę poczekać zanim mi się te 41gb znowu pobierze. Pytam się bo nie wypada zakładać na siebie kolejnej cebulowej warstwy.

Jak macie kodzik do BD to bym poprosił mam 32 lvl na trialu mogę podesłać screena ew jakiś inny dowód

siemka jak myślicie dam rade grac w bdo nie znając angielskiego

To jets grindownik idziesz i bijesz moby nawet jakby po chinsku byla dalbys rade

ale mi chodzi crafting itp

ale mi chodzi crafting itp

Crafting w tej grze jest zbędny. Łupiesz moby od rana do wieczora + alty na bosach jak się pojawią, a na noc zostawiasz afk fishing

na czym ta gra polega

Napisał koleś który obiekt swoich westchnień i jazdy na ręcznym na na avatarze. Myślę że większość ludzi się brzydzi takimi jak Ty. 

Nie, nadal żebraki twojego pokroju wzbudzają w ludziach większą odrazę ... Jesteś jak rumun z kubeczkiem pod kościołem

Crafting w tej grze jest zbędny. Łupiesz moby od rana do wieczora + alty na bosach jak się pojawią, a na noc zostawiasz afk fishing 

Wszystko rodzynkowy fajnie, ale problem jest z dostępem pewnych rzeczy, nie ma tego na AH więc i processing, gethering i crafting jest wymagany...

Witam, jak w temacie. Gwarantuej szybkie wbicie poziomu dla nagród.
Pozdrawiam