Nokia Lumia np. 610 ma bluetootha ale nie można z niego korzystać czyli wymieniać się plikami.
Samsung Galaxy SII to za duży wydatek na moją kieszeń.
Nokia Lumia np. 610 ma bluetootha ale nie można z niego korzystać czyli wymieniać się plikami.
Samsung Galaxy SII to za duży wydatek na moją kieszeń.
Czemu zawsze polecasz telefony z bada -.-, przecież one nie mają przyszłości. Co do tematu to polecam ci Sony Sola lub Samsung I9000Telefon z przyszłością to ciekawe określenie szkoda że nie prawdziwe, kupując starego i9000 możesz liczyć tylko na mody z XDA dodatkowo nie każdy lubi się w to bawić. Wave 3 w tym momencie posiada najlepszy stosunek ceny do jakości wykonania i podzespołów posiada bade to prawda ale nie każdy używa smartfonu do młucenia w gry, większość przydatnych aplikacji można ściągnąć też z samsung apps'a dostępnego na androidzie jak i badzie. Zobaczymy może wavy dostaną aktualizację do Tizena.
Dalej czekam na wasze opinie i propozycję ludziki bo każdy pomysł się liczy.
jak ci htc one x nie odpowiada, to wez go i odrazu oddaj do komisu i kup sobie galaxy s3 - w poznaniu mam fajny komis z dobrymi cenami, od zawsze tam kupuje i nigdy sie nei zawiodlem - wszystko sprawdzone i pewne. jak co ( bo widze ze jestes z konina) to pisz pw to ci podam namiary
Możesz podać bo często jestem w poznaniu np. 17 stycznia się wybieram to mogę rozmyśleć taki plan.
Byłem dzisiaj z ojcem po telefon i niestety w ofercie mixplusa nie było niestety HTC One X a szkoda. Wziąłem za to LG Swift L7 i jestem z niego zadowolony. Szybki, poręczny, wygodny etc.
Teraz kolejna proźba.
Polećcie jeśli możecie jakieś dobre, przydatne programy, gry itp. z Google Play na smartfona za darmo.
Menadżer plików i zadań ES.
z gier obczaj sobie 100doors 2013 - super na wyklady/ lekcje
odtwarzacz filmow - mx player - obsluguje wiekszosc formatow video, oraz nie ma zadnych problemow z napisami
Polece od siebie Fifa 12, Plants vs Zombies, Amazing Alex, Where's my water i perry, Oscura, Osmos HD, Minecraft PE, Shadowgun, GTA III i vice city Z programow: Advanced Task Killer i Juice Defender.
Ja bym wziął Iphona a nie jakiś zamulony android
mialem iphone 4 przez 2 lata prawie - i pod koniec juz mnie nieziemsko wkur-irytował...
Bluetooth tylko w opcjach, i dla sluchawek
Chcesz cos sobie wrzucic, zrzucic? Musisz miec itunes.
z plusow zas, zaobserwowalem, lepsza klawiature ( lepiej trafialem w klawisze, i lepiej zgadywala moje mysli )
Witam.
Ruszyłem skromne 4 litery by się dowiedzieć czy można już w Plusie umowę przedłużyć i mówią, że już jest taka możliwość. Mam umowę w MixPlusie i mam zamiar wziąć jakiś porządny smartfon.
Moje pytanie pada do was. Jaki smartfon polecacie? Głównie bym wybierał z LG lub Samsunga. Do tych nowych Nokii jakoś nie mam przekonania a Sony Ericssony odrzucają mnie po tym co moja mama miała ostatnio ze swoim klasy J czy rachunek 150zł. Głównie żeby miał nowszy android, sporo wbudowanej pamięci wewnętrznej, dobry procesor oraz duży wyświetlacz ale nie coś w stylu tableta.