Aktualnie przegrałem już chyba każde MMO na rynku.
Więc moje pytanie jest - czy znacie jakieś ciekawe tytuły, które wyjdą w tym lub najbliższym roku. Na jaką grę czekacie najbardziej?
Ja obserwuje Ashes of Creation, ale czekam na to już wiele lat…
Aktualnie przegrałem już chyba każde MMO na rynku.
Więc moje pytanie jest - czy znacie jakieś ciekawe tytuły, które wyjdą w tym lub najbliższym roku. Na jaką grę czekacie najbardziej?
Ja obserwuje Ashes of Creation, ale czekam na to już wiele lat…
thx
A to nie jest tak, że człowiek szuka idealnej gry, ktora nie istnieje? Ja zauważyłem, że wielu ludzi szuka gry, która sprawi ich szczęśliwymi ludźmi.Sami się oczarowujemy a potem rozczarowujemy.
ja chyba tak mam obecnie, wszystko jest na nie
ja aktualnie obserwuje i oczekuje na 3 mmorpgi (kolejność przypadkowa)
Po ostatnich testach cały świat czeka na Throne&Liberty!
…ta razem z poe2 , ja pewnie sprawdzę 1 i 2 ale nie spodziewam się ze mi się spodobają
grze która przy open becie zebrała srogie baty za to jak gówniana i drewniana jest?
Z tego co slyszalem na nawet w Korei juz nie czekaja na Tronsy i Libertasy…
Blue Protocol
ew. ZZZ ale to pewnie bedzie takze single z elementem coopa jak Genshin.
BP spoko jak ktoś lubi klimaty anime dla reszty to nic interesującego
czytałem, że przy close becie gracze z WoW byli bardzo zadowoleni z rajdu i mechaniki walki z bosami więc jeśli komuś nie przeszkadza grafika anime to może być to dobra pozycja nawet dla kogoś kto nie jest jej wielkim miłośnikiem ale o tym przekonamy się w następnym roku bo przełożono premierę na 2024
przez model f2p będzie pewnie bardzo popularna, pełna dziwnych ludzi i botów ale pożyjemy zobaczymy