Wszystko ma sens, znam kilka osób będących świetnymi dps bow/bow. Jeden nawet ostatnio na forum TESO o tym postował.
Pytania do weterana, czyli FAQ dla graczy
Wszystko ma sens, znam kilka osób będących świetnymi dps bow/bow. Jeden nawet ostatnio na forum TESO o tym postował.
MOżesz dac link do tego postu jeśli możesz? I czy te 44gb co się pobiera TAmriel + Morrowind to wszystko czy jeszcze coś bedzie zasysało bo zaczynam sie juz denerwowac tym pobieraniem.
MOżesz dac link do tego postu jeśli możesz? I czy te 44gb co się pobiera TAmriel + Morrowind to wszystko czy jeszcze coś bedzie zasysało bo zaczynam sie juz denerwowac tym pobieraniem.
jeszcze pobierze pare giga, już dam link
jeszcze pobierze pare giga, już dam link
60gb moge max pobrac nic wiecej
60gb moge max pobrac nic wiecej
to w sumie tak idealnie cała gra
https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/351692/flawless-finally-bow-bow
tutaj jest o tym jak zrobił idealnie arenę buildem bow bow
tutaj masz dwa filmy bazujące na łuku ale nie bow/bow i nie kopiuj ich dokładnie jak coś to najwyżej się inspiruj
to w sumie tak idealnie cała gra https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/351692/flawless-finally-bow-bow tutaj jest o tym jak zrobił idealnie arenę buildem bow bow tutaj masz dwa filmy bazujące na łuku ale nie bow/bow i nie kopiuj ich dokładnie jak coś to najwyżej się inspiruj
Dzięki
Od którego poziomu mniej więcej powinienem iść na PvP żeby być użytecznym?
Od którego poziomu mniej więcej powinienem iść na PvP żeby być użytecznym?
od 10 lvla jako support spoko możesz iść, by zadawać obrażenia to powiedziałbym że 30+
od 10 lvla jako support spoko możesz iść, by zadawać obrażenia to powiedziałbym że 30+
Eee tam ja od 10 chodziłem i dawałem sobie radę, od czego jest skalowanie? Ba żeby było śmieszniej to skalowanie wychodzi lepiej w statystykach niż posiadanie CP160. Jak jesteś początkujący to zapisz się na Kyne - kampanię poniżej 50 poziomu jak dobijesz tak z 30 i zakumasz co i jak to zapisz się na Sotha Sila:)
Ja gram tylko na Vivecu od 10 lvla i na 10 już spoko kille robie ale to jest newbie więc nie wiem jak będzie dobrze grał
Ja gram tylko na Vivecu od 10 lvla i na 10 już spoko kille robie ale to jest newbie więc nie wiem jak będzie dobrze grał
To wywal wszystkie CPki i idź na Vivec na 10 lvlu zobaczysz wtedy jak jemu się będzie grało. Na start tylko kampanie non CP (ja nawet teraz preferuję non CP, bo nie ma permablockujących nieśmiertelnych DK i Magplarów :))
Za moich czasów to CP nie było i i tak zaczynałem na kampaniach gdzie byli veterani
Za moich czasów to CP nie było i i tak zaczynałem na kampaniach gdzie byli veterani
Aj to były dobre stary czasy xD
Jest jakiś ogólny poradnik wprowadzający nowych graczy do ESO? Pytam, bo mam dopiero 11 lvl, jest coraz trudniej, a ja czuję się totalnie zielony mimo, że grałem od cholery czasu w WoWa. Zrobiłem Wardena pod Magickę (13 pointów w Magica) i po wystrzeleniu kilku spelli w oponenta mam wymanowaną postać, serio ciężko się gra, dodatkowo mam całkiem sporo itemów z 1 lvla, bo mi mało co dropi z questów z Light Armorów dla mnie. Jakieś rady, cokolwiek?
Jest jakiś ogólny poradnik wprowadzający nowych graczy do ESO? Pytam, bo mam dopiero 11 lvl, jest coraz trudniej, a ja czuję się totalnie zielony mimo, że grałem od cholery czasu w WoWa. Zrobiłem Wardena pod Magickę (13 pointów w Magica) i po wystrzeleniu kilku spelli w oponenta mam wymanowaną postać, serio ciężko się gra, dodatkowo mam całkiem sporo itemów z 1 lvla, bo mi mało co dropi z questów z Light Armorów dla mnie. Jakieś rady, cokolwiek?
Odezwij się do mnie w grze @Athrevild to coś uradzimy
Odezwij się do mnie w grze @Athrevild to coś uradzimy
Dzięki, gram mało przez popołudniówki, ale na pewno się odezwę.
Nie ma sprawy ja jestem popołudniami i w weekendy praktycznie cały dzień
Czy za PvP z przejmowaniem zamków, dostaje się expa?
Po przerzuceniu się na sterowanie X360 postanowilem wrócić do TESO, po zalogowaniu się na swojego Nighblade'a nie mogę się połapać co i jak więc chcę zacząć od początku.
Jako że korzystanie ze skillów średnio mi pasuje, wolę walkę bronią czy któraś z klas oprócz nightblade ma buffy do 2 broni oraz healowania się atakami?
Czy za PvP z przejmowaniem zamków, dostaje się expa?
Tak, na PvP normalnie można levelować.
Po przerzuceniu się na sterowanie X360 postanowilem wrócić do TESO, po zalogowaniu się na swojego Nighblade'a nie mogę się połapać co i jak więc chcę zacząć od początku. Jako że korzystanie ze skillów średnio mi pasuje, wolę walkę bronią czy któraś z klas oprócz nightblade ma buffy do 2 broni oraz healowania się atakami?
Cóż muszę Cię zmartwić, bo granie bez skilli nie ma absolutnie żadnego sensu.