Pytania do weterana, czyli FAQ dla graczy

http://deltiasgaming.com/eso-dragonknight-tank-build/#Objective - taki build znalazłem, prosiłbym o komentarz.

bagatela, wiesz może kiedy wstaną serwery ?

http://deltiasgaming.com/eso-dragonknight-tank-build/#Objective - taki build znalazłem, prosiłbym o komentarz.

bagatela, wiesz może kiedy wstaną serwery ?

Nikt nie wie kiedy serwery wstają :) zos nie zdradza nam takich informacji xD

Nie radziłbym używać cudzych buildów - akurat w teso to jest bardzo zły pomysł.

Nikt nie wie kiedy serwery wstają  zos nie zdradza nam takich informacji xD

Nie radziłbym używać cudzych buildów - akurat w teso to jest bardzo zły pomysł.

Zgadzam się z Radinynem to jest bardzo słaby pomysł, bo potem jest płacz i rozczarowanie. Znajdź jakąś gildię i tam szukaj pomocy zresztą sam mogę Ci zaoferować dołączenie do gildii o ile jesteś pełnoletni i u nas znajdziesz kumatych tanków, którzy Ci powiedzą co i jak :) ja na tankach to się nie bardzo znam od początku gram DPSem także moja pomoc jest bezużyteczna w tym przypadku. :)

No jestem juz w grze, szukam kompanów.

Mam 24 lata.

Kurde chciałem coś się przekonać ale jestem kompletnym nubem w teso. Rocznik 97. Toleruję tylko Discorda.

Kurde chciałem coś się przekonać ale jestem kompletnym nubem w teso. Rocznik 97. Toleruję tylko Discorda.

Nie rozumiem tego ,,Toleruję tylko Discorda'' co złego jest w innych komunikatorach? Korzystam z obu, aczkolwiek nie doszukuję się w nich różnic, bo jestem zdania, że lepiej mieć z kim rozmawiać niż mieć ładniejsze kolorki i pierdółki :). Jeśli jednak zmienisz kiedyś zdanie i będziesz szukał gildii to kontakt do mnie @Athrevild.

Nie rozumiem tego ,,Toleruję tylko Discorda'' co złego jest w innych komunikatorach? Korzystam z obu, aczkolwiek nie doszukuję się w nich różnic, bo jestem zdania, że lepiej mieć z kim rozmawiać niż mieć ładniejsze kolorki i pierdółki . Jeśli jednak zmienisz kiedyś zdanie i będziesz szukał gildii to kontakt do mnie @Athrevild. 

Też posiadam oba komunikatory aczkolwiek od momentu pojawienia się w moim życiu super programu Discord nie chcę się cofać w rozwoju i przesiadywać na team speaku który mnie zwyczajnie w życiu denerwuje. Dzięki za zaproszenie.

Też posiadam oba komunikatory aczkolwiek od momentu pojawienia się w moim życiu super programu Discord nie chcę się cofać w rozwoju i przesiadywać na team speaku który mnie zwyczajnie w życiu denerwuje. Dzięki za zaproszenie.

Ja tam nie czuję się cofnięty w rozwoju ot po prostu nie zwracam uwagi na to czego używam do rozmowy. Tak jak mówiłem jak będziesz chciał dołączyć wiesz gdzie mnie szukać. :)

Skąd się bierze zbroje dla koni, bo widzę, że niektórzy mają standardowe konie (np. tego Palomino z Gold edycji) w jakiś zbrojach, to chyba nie jest osobny rodzaj wierzchowca? No i czy one coś dają czy tylko na ozdobę są?

Skąd się bierze zbroje dla koni, bo widzę, że niektórzy mają standardowe konie (np. tego Palomino z Gold edycji) w jakiś zbrojach, to chyba nie jest osobny rodzaj wierzchowca? No i czy one coś dają czy tylko na ozdobę są?

Za każde 20 punktów w staminę dodane u Stablemastera, mount dostaje części pancerza :). Owy pancerz ma funkcję wyłącznie ozdobną :)

A właśnie apropo staminy to po co ona jest skoro jak się sprintuje mountem i zejdzie ona do 0 to nadal można sprintować? :D Nie wiem czy to bug, którego jeszcze nie naprawili, ale śmieszne to jest.

A właśnie apropo staminy to po co ona jest skoro jak się sprintuje mountem i zejdzie ona do 0 to nadal można sprintować?  Nie wiem czy to bug, którego jeszcze nie naprawili, ale śmieszne to jest.

To jest starożytny bug, ale warto rozwijać staminę choćby dlatego, że jak wbijesz 60 to nikt nie zrzuci Cię z konia co na PvP jest dość istotne zresztą przemierzając Tamriel można sporo na mouncie ominąć mając wymaksowaną staminę, a tak to jeden fire ball i spadasz z konia :D

A właśnie apropo staminy to po co ona jest skoro jak się sprintuje mountem i zejdzie ona do 0 to nadal można sprintować?  Nie wiem czy to bug, którego jeszcze nie naprawili, ale śmieszne to jest.

To jest starożytny bug, ale warto rozwijać staminę choćby dlatego, że jak wbijesz 60 to nikt nie zrzuci Cię z konia co na PvP jest dość istotne zresztą przemierzając Tamriel można sporo na mouncie ominąć mając wymaksowaną staminę, a tak to jeden fire ball i spadasz z konia 

Zos powiedział że to nie bug, ale może po prostu wyszedł im taki bug i udają, że celowo :D

Witam ja mam pytanie , jak się zmotywować do gry ? Był free weekend postanowiłem zagrać , przeszedłem początkową fabułę i gra spodobała mi się , tydzień później kupiłem wersje podstawową ale stanąłem na 8lvl i nie mam motywacji grać dalej. Nie wiem do czego można w takiej grze dążyć , kiedyś wyznacznikiem graczy był wysoki lvl , ekwipunek oraz wielkość sakwy :) Może ktoś doradzi jak się odnaleźć .

Witam ja mam pytanie , jak się zmotywować do gry ? Był free weekend  postanowiłem zagrać , przeszedłem początkową fabułę i gra spodobała mi się , tydzień później kupiłem wersje podstawową ale stanąłem na 8lvl i nie mam motywacji grać dalej.  Nie wiem do czego można w takiej grze dążyć , kiedyś wyznacznikiem graczy był wysoki lvl  , ekwipunek oraz  wielkość sakwy   Może ktoś doradzi jak się odnaleźć .

+ polecam interesować się fabuła :)

Witam,

zamierzam przy okazji Morrowinda podejść 3 raz do TESO. Za pierwszym razem pograłem tylko parę godz na free weekendzie, za drugim kupiłem i sprzedałem po tygodniu.

Ale do rzeczy:

Czy opłaca kupować się wersję GOLD podstawki przy nadchodzącym Morrowindzie? Czy te DLC będą mi potrzebne do rozgrywki po wejściu nowego dodatku?

Z góry dzięki :)

Witam,

zamierzam przy okazji Morrowinda podejść 3 raz do TESO. Za pierwszym razem pograłem tylko parę godz na free weekendzie, za drugim kupiłem i sprzedałem po tygodniu.

Ale do rzeczy:

Czy opłaca kupować się wersję GOLD podstawki przy nadchodzącym Morrowindzie? Czy te DLC będą mi potrzebne do rozgrywki po wejściu nowego dodatku?

Z góry dzięki 

Opłaca się kupować GOLDa chociażby dlatego, że jeśli planujesz grać dłużej to już będziesz to miał do tego w rozsądnej cenie, zresztą te dodatki dadzą Ci dostęp do niektórych fajnych setów także warto. A i tak gwoli ścisłości to gramy w Morka od 21 maja przynajmniej Ci z Preorderem, skończyłem już całą fabułę i powiem szczerze: Warto!

.

Opłaca się kupować GOLDa chociażby dlatego, że jeśli planujesz grać dłużej to już będziesz to miał do tego w rozsądnej cenie, zresztą te dodatki dadzą Ci dostęp do niektórych fajnych setów także warto. A i tak gwoli ścisłości to gramy w Morka od 21 maja przynajmniej Ci z Preorderem, skończyłem już całą fabułę i powiem szczerze: Warto!

. 

No pewnie zdecyduje się na GOLD'a ale szkoda, że na STEAM taka zaporowa cena.

No pewnie zdecyduje się na GOLD'a ale szkoda, że na STEAM taka zaporowa cena.

Kinguin, G2A, albo na Ceneo sobie popatrz na steam się nie kupuje, bo się nie opłaca no chyba, że na promocji. :D

Cześć ;D

Zacząłem jakiś tydzień temu grac w wersję na xbox one i stąd moje pytanie czy wbudowany jest jakiś komunikator (voice chat) dla gildyjnych członków :)?

i wiążące się z tum pytanie czy ktoś gra/ jest w najlepiej polskiej gildii na xbox one ?