Ja dla przykładu mam dostęp od kilku miesięcy, a nie gram.... bo nie mam z kim. Gra mi się podoba, ale zwyczajnie nie lubię grać solo.
Pytanie HOTS
Dostanę dostęp to możemy razem pograć .
Także mogę się dołączyć, tylko mikro muszę kupić w końcu. (Jeżeli się dostanę)
Demn, ja nadal bez dostepu...
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Jak sprawdzić czy jest dostęp do gry czy go nie ma?
Na stronie lub w aplikacji BN.
Wejść na konto ewentualnie zalogować się do klienta battle.net i będzie ikona z grą HoTS, nie ma co czekać na meila, bo często takowego się nie dostaje a grę aktywują
Ja tak samo bez dostępu, ale wiedziałem żeby się nie napalać, jeszcze można w sumie trochę poczekać, zobaczymy.
ogolnie startuje o 11 i prawdopowodnie w tych okolicach bedzie wysyłana PIERWSZA FALA DOSTĘPÓW !!!!!! fal bedzie sporo w odstepach dniowych [ blizzard ma skłonności do wysyłania we wtorki i czwartki ]
Jak nie dostaniecie dzisiaj nie znaczy że już przepadła szansa bo powiedzieli jasno że nie wyślą 15x wiecej zaproszeń niż dotychczas w jednej chwili bo nie dość że serwery by pękły to były by jeszcze inne problemy wiec trzeba czekac.
z resztą ludzie teraz głównie będą grali rankedy, a zanim uzbieracie te 10 postaci i 30 lvl to się i tak zejdzie
Jak się kupuje najtańsze chary tylko to kupienie 10 wcale tak długo nie potrwa
Siemka. Przedwczoraj dostalem dostep do alphy Hotsa. I chcialbym sie dowiedaziec, czy jak bedzie CBT to wtedy trzeba sie znowu zapisywac czy HOTS zostaje na koncie na stale? Nigdzie nie czytalem o takim czyms, dlatego sie was pytam. Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.